Мелания и Доналд Тръмп флорида съветник на Мелания Тръмп

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Мелания и Доналд Тръмп са може би най-обсъжданата двойка в света в момента. От една страна президентът на САЩ сам по себе си предизвиква интерес и медиите постоянно следят поведението и реакциите му, но още по-интересно става, когато вниманието се насочи и към първата дама на Щатите.

Личният живот на първата дама на САЩ и съпругът й се дебне под лупа. Всяко движение, жест или дума на Мелания и Тръмп се следи и внимателно анализира, пишат от jenata.blitz.bg. Именно затова всеки настръхва щом се появи някаква пикантерия за знатните особи, а често пъти истината силно се преувеличава. Мелания и Доналд Тръмп често пъти попадат под вниманието на широката публика заради интимните им отношения. Палавата бивша моделка винаги приковава погледите върху себе си. Така например преди време се появиха горещи фотоси, на които тя е едва 16 годишна.

Но на повечето хора им е интересно какво се случва в спалнята на Меланяи и Тръмп. Е, една известна журналистка разкри дали двамата спят заедно и какви точно са интимните им отношения. Важно е да уточним, че в края на месец октомври, по време на частно събитие за набиране на средства в „Trump Hotel“, Доналд Тръмп се пошегува, че ако бъде прострелян, то съпругата му няма да пророни и една сълза за него.

Изказването му даде повод за множество коментари. Едни бяха на мнение, че първата дама на САЩ просто няма да даде външен израз на евентуалното си страдание, а други – че нея изобщо не би я било грижа, ако на мъжа ѝ се случи нещо лошо. Сега, сякаш в подкрепа на тази теза, идва и интересен факт от Белия дом, включен в предстоящата книга „Free Melania“ на журналистката Кейт Бенет, която предоставя информация и събития за последните три години от живота на Мелания.

В нова статия, базираща се на изданието, Бенет засяга няколко различни теми, а една от тях касае личните взаимоотношения между г-н и г-жа Тръмп. От доста време се говори, че двамата не делят едно легло, но днес журналистката не само потвърждава тази информация, а и допълва, че те дори не споделят един и същ етаж.

В публикацията пише, че Мелания предпочита да разполага с един от огромните апартаменти в резиденцията само за себе си. Въпреки че явно обича да страни от съпруга си, когато са под един покрив, тя много добре знае, че има задължения, които трябва да изпълнява. Ето защо стопанката на Белия дом е неотлъчно до мъжа си на всяка официална визита.

Вижте още:Дами канят: Стилът на Десислава Радева, Мелания Тръмп и Кейт Мидълтън в ЛондонВ момента Лондон е приютил лидерите на НАТО, които се намират в британската столица за срещата на въ…Dec 4 2019skafeto.comМелания Тръмп – шармантна по време на посещението си в Египет (СНИМКИ)Първата дама на САЩ Мелания Тръмп приключи африканската си обиколка с посещение в Египет, където раз…Oct 7 2018skafeto.com


loading...