Месечните разходи на руската естрадна звезда от български произход Филип Киркоров възлизат на колосалната сума от около 70 000 евро. Това разкрива източник от близкото обкръжение на певеца. Само на прессекретаря си певецът плащал заплата от 3500 евро.

За творческия си колектив, който наброява 20 души, изпълнителят харчел месечно по 21 000 евро. Останалата част от сумата отивала за обслужващ персонал, дрехи и други битови нужди.

Междувременно „Форбс“ състави рейтинг на най-високо платените руски изпълнители, като Киркоров зае в него второ място. По данни на изданието, годишният доход на бившия съпруг на Алла Пугачова възлиза на 7,4 млн. долара. По-рано стана ясно, че Филип може да се прости с част от състоянието си, ако съдът уважи жалбата на френския композитор Дидие Маруани. Преди време той подаде иск за 4,2 млн. долара срещу руската поп звезда, припомня Би Би Си.

Заявлението е депозирано в Таганския районен съд на Москва, като западният творец обвинява руския си колега в плагиатство. По думите на адвоката на Маруани, в песента на Филип „Жестока любов“ има съществени заимствания от творбата на френския композитор Symphonic Space Dream. „Авторските права са нарушени от г-н Киркоров и от Олег Попков /автор на музиката на „Жестока любов“/, които са използвали основната, най-забележима част от песента на Маруани“, се казва в мотивите на ищеца.

Вижте още:
5500 чифта обувки в гардероба на КиркоровРуската императрица от XVIII век Елисавета Петровна се слави като една от най-модните исторически ли…Sep 18 2021skafeto.com

Киркоров олекна с милиард заради ПугачоваИзвестно е, че кралят на руския поп отдавна активно инвестира в недвижими имоти. Филип Киркоров има …Sep 15 2021skafeto.com


loading...