Билалов

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Маркетинг мениджърът Атанас Мецов направи забележителна игра в „Стани Богат“. Той използва комбинация от знания, логика и интуиция и стигна до въпрос за 20 000 лева. По ирония въпросът, който го препъна да вземе тази сума, беше свързан със сферата, в която Атанас се чувства най-силен – литературата, пише Пловдив24.

„Човек винаги трябва да научава нови неща“, каза той. „На мен ми се случи да го науча в ефира на Стани богат. Всеки ден гледам да научавам нови неща, защото това е нещо, което ме дърпа напред.“

Атанас през цялото време си е повтарял, че трябва да е спокоен, но това му е било най-трудно на първите пет въпроса.

„Тези въпроси всеки ги възприема със смях, затова напрежението там за мен беше най-високо“, разказа той. „После стратегията ми беше да блокирам една от средните суми между 3000 и 10 000 лева, която да съм сигурен, че мога да заключа. От там нататък да играя смело – идеята ми беше да стигна максимално нагоре.“

На въпрос за 5000 лева Атанас Мецов стреля почти на сляпо, но улучи верния отговор. В живота той се определя като човек, който поема рискове, защото всяко решение е риск – никога не може да сме сигурни какъв ще е резултатът.

„Стив Джобс беше казал преди много години в една от своите речи, че човек никога не може да свърже точките от живота си като гледа напред“, сподели Атанас. „Трябва вече да измине пътя и тогава да види как точките вече са се свързали.“

Интелигентният участник от „Стани богат“ смята, че в хазарта също се изисква стратегия – трябва да знаеш къде да спреш. В неговия случай тази стратегия му донесе 10 000 лева.

Той смята да инвестира част парите в собствен бизнес, който е започнал наскоро. С останалите ще пътува, за да обогатява знанията си.

Атанас насърчи хората да се запишат да участват в предаването и да не се притесняват от това, че има неща, които не знаят.

„Само глупавият човек си мисли, че знае всичко“, каза той.

Проверка в страницата на Мецов във Фейсбук пък показа, че той е изпълнил мигновено поне едно от обещанията си – да пътува.

Часове след като грабна десетте бона големият левскар Наско се е отправил към една от любимите си дестинации – Истанбул, където се е насладил на превъзходни кулинарни удоволствия, като адана кебап и пишмание.

Още от Лайфстайл


loading...