Мика Зайкова и Димитър Рачков

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Драмата покрай Мика Зайкова и Димитър Рачков се заплита все повече, а в интернет се появи и скандален чат, който уличава икономистката в лъжа.

Припомняме, че преди дни бял свят видя историята за Мика Зайкова и комика. Стана ясна и постъпката на бившата депутатка от ИТН и председателстваща Народното събрание, в ролята си на най-възрастният народен представител.

Драмата бе огласена от Георги Стоичковски, който надълго и на широко изчерпателно изясни какво точно се е случило на 16 май 2021 година, пише Блиц.

Въпреки всичко, Зайкова отрече казаното от него, а това пък накара журналистът Антон Стефанов, който се е почувствал пряко засегнат и отговорен в ситуацията, да изкара наяве чат с Мика Зайкова и драмата с Рачков.

Стефанов дава и повече яснота за всичко в профила си в социалната мрежа:

„КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА МИКА ЗАЙКОВА И „ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ“

В последните два дни в различни сайтове чета за това как Мика Зайкова не дойде в „Забраненото шоу на Рачков“. Не знам защо сега излезе тази толкова стара история, но очевидно е интересна за колегите, които я тиражират.

Днес в един вестник много уважаваната от мен Мика Зайкова казва, че не си спомня да е канена в шоуто. Тъй като в първия сезон отговарях за гостите съм длъжен да кажа истината. Димитър Рачков официално в личен разговор по телефона покани Мика Зайкова.

След това аз лично ѝ писах във вайбър, за да се уточним за нейното участие на 16 май 2021 година. Тя обаче не отговори. За да излезем от ситуацията, тъй като вече бяхме обявили гостуването ѝ, Рафи се справи блестящо като я имитира в студиото.

Това е всичко. Всякакви други интерпретации са измислица. И пак казвам – безкрайно уважавам Мика Зайкова и нищо драматично не се е случило! Ето и какво съм написал на Мика Зайкова на вайбър.“

Вижте още:
Рачков и Мария се събрахаДимитър Рачков и Мария Игнатова се събраха отново! Бившата двойка демонстрира приятелски отношения и…Apr 8 2023skafeto.com

Анита изневерила на Рачков с най-добрия му приятелДимитър Рачков отново е необвързан, след като младото му гадже Анита изхвърча от живота му. Актьорът…Mar 28 2023skafeto.com