милена славова измама

Известната рокаджийка Милена Славова стана жертва на подла онлайн измама. В продължение на две години всеки месец от картата й са изтеглени суми, за които тя не е давала своето разрешение. Това каза самата тя, съобщава Блиц.бг. Загубата й към момента е на стойност 700 евро.

През 2019 г. Милена прави поръчка в сайта – wlabashop.com. При подадена банкова сметка те се закачат към нея и стартират месечен абонамент, очевидно без той да включва ежемесечни известия, с които певицата да е наясно, че се дърпат пари от картата й.

„Става дума за разплащателна сметка, за това и не съм се усетила. Случило се е, без да разбера. Свързах се с банката, оттам получих отговор, че 24 месеца е голям период от време и има разпоредби, заради които парите ми няма да бъдат възстановени.

Това нещо става без мое съгласие, без мое уведомление. Влязох в сериозни разправии, свързах се с адвокат. Той ми каза, че българските банки имат споразумение с европейските – т.е. спазват техните правила. Има шанс да получа парите си обратно. По прости сметки това са 700 евро. Не са много пари, но не са и малко. Особено когато е станало без мое знание, кой знае колко още опарени има, не съм само аз“, коментира певицата.

Милена споделя, че не малко нейни приятели са пострадали по същата схема. Има шанс да възвърне загубената сума, но това ще отнеме време, както и разноски по заелите се със случая.

В момента изпълнителката е в София, след няколко месеца обаче заминава към родното Черноморие, където има собствен имот и традиционно прекарва топлите месеци там. Надява се случаят да се разреши преди пътуването, но дори това да не се случи, няма да се откаже от разгадаването на мистерията с изчезналите пари.

Виж още:Рокаджийката Милена пропадна с колата си в канал на софийска улица (ГАЛЕРИЯ)Рокпевицата Милена Славова пропаднала с колата си в дълбок канал на софийска улица, а часове наред н…Jan 9 2020skafeto.com

Братя Аргирови: В България сме щастливци

Митко Щерев избухна срещу колегите си: Как може да претендират за пари?Специалните награди от държавата за изпълнители, които са печелили „Златният орфей“, разгневи музика…Feb 22 2021skafeto.com

Благовест и Светослав Аргирови са най-известните близнаци в страната ни. Още от съвсем малки те се и…Sep 29 2019skafeto.com


loading...