Кайли Дженър

Младата милиардерка Кайли Дженър за пръв път позира за „Плейбой“, като се снима гола, покрита само с прозрачен воал, пише в.“Метро“. Двадесет и две годишната риалити звезда застана пред обектива на украинската фотографка Саша Самсонова, която живее и работи в Лос Анджелис, предава БТА.

В първата част на фотосесията Кайли позира за октомврийския брой на мъжкото списание с Травис Скот, бащата на своята дъщеря. Следват „горещите“ й снимки под прозрачната бледосиня тъкан.

В интервю за списанието Дженър си призна, че никога не си е и помисляла, че някой ден може да позира за „Плейбой“. Но резултатите от фотосесията надминали нейните очаквания и тя много харесала снимките. На един от последните фотоси тя позира като зайче на „Плейбой“.

Милиардерка се съблече за „Плейбой” (Снимки)

А на корицата на октомврийското издание фигурира торса на милиардерката в червен бански костюм, без да е изобразено лицето й.

Милиардерка се съблече за „Плейбой” (Снимки)

Милиардерка се съблече за „Плейбой” (Снимки)Робинята Изаура – от българското списание „Отечество“ до „Плейбой“ (СНИМКИ)Любимата на поколения български домакини актриса Луселия Сантос, прочула се с ролята на робинята Иза…Jul 4 2019skafeto.com

loading...