Милица Гладнишка Мария Илиева

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Актрисата Милица Гладнишка рядко си позволява негативни коментари и винаги е позитивно настроена. Този път обаче не се сдържа. Думите ѝ са насочени към певицата Мария Илиева, която участва в „Гласът на България“ в дует с претендента за победител Борис, но го затъмни на сцената и така зачеркна усилията му да спечели предаването.

„Мария Илиева показа, че е машина и за един пиар минава през всичко и всеки. Като танк“, написа Милица на стената си във Фейсбук след края на дуетното изпълнение, но по-късно изтри публикацията.

Думите й провокираха истинска буря от коментари. Повечето бяха на мнението, че Мария Илиева е направила мечешка услуга на Борис като не го e оставила да изпълни песента по свой си начин, надделявайки над него, пише Hotnews.bg.

„Не беше дует, а дуел“, написа един от гледалите шоуто. А Наталия Василева отива още по-далеч, коментирайки за Мария Илиева: „Съгласна съм с вас. Освен пиар, Мария Илиева няма нито един хит за толкова години.“

Татяна Петкова пък написа: „Мария Илиева е прекрасна певица, с уникални гласови данни! В случая не трябваше да показва собствения си талант, защото той е безспорен, а да отстъпи крачка назад и да даде възможност на Борис да изпъкне. Тя беше там затова – да подкрепи финалиста Борис! Жалко, че тя единствена от всички „гост звезди“ не го направи“.

Още от Лайфстайл