Мира Добрева неузнаваема

Мира Добрева, подобно на редица родни известни личности, спазва строгите и рестриктивни правила, наложени ни заради пандемията от COVID-19. За да бъде близо до почитателите си в тези трудни времена, тя използва профилите си в социалните мрежи. Снимката, която публикува наскоро, остави всички в шок, тъй като водещата е меко казано неузнаваема.

Мира Добрева напоследък е доста активна в социалните мрежи, а причината основно е социалната изолация, обхванала не само България, но и почти целия останал свят, пишат от show.blitz.bg. Чаровната тв водеща, която преди няколко месеца намери кученце, което веднага прие като член от семейството си, днес е по-изобретателна отвсякога в негово присъствие.

Наскоро, подвлстна на всеобщата „мода“ де са снимаме с маски, и Мира се отчете, но за разлика от други – в доста, доста интересна компания. Едно е сигурно – Мира спазва забраните и има завидна дисциплина. Също така и не се притеснява да се пуска и редовно без грим в мрежата – за радост на многобройните си последователи.
Мира Добрева е неузнаваема (Снимка)

„Все си мислех, че свършекът ще започне от Природата. Ще изчезнат, струваше ми се, дърветата; розите ще спрат да пъпят; тревата ще е като прегоряла; вятърът ще замирише на ръждиво, в моретата ще е мъртвило; в небето няма да се реят птици. Подозирах, че последни ще останем ние. Пък то навън се пълни, ражда, бухва се от изобилна пролет, цъфтят дървета и цветчета…
Природата, така уханна, е нехайна за неволите човешки.
И в това е най-голямата надежда. Щом има слънце да огрее и вода да плисне, щом има вятър да повее и земя да изпъшкули дини и домати, чушки и череши, моркови, малини… Все ще има начин през това да минем. И да се събудим преродени“, пише журналистката под фотосите.

Мира Добрева е българска журналистка, телевизионна водеща. Мира Добрева е родена на 12 август 1972 г. в Златоград, но израства в село Старцево (Смолянско). Завършила е туризъм в Датския колеж и човешки ресурси в УНСС. Работи в Нова телевизия като репортер, а след това и като водещ на новинарските емисии. От 1999 г. е водеща на кратките новини „По света и у нас“. Имала е рубрика в предаването „Чай“ също по БНТ.

Мира Добрева печели награда за най-стилна дама, била е и мис ТВ Чар. Печели и класацията на Life.dir.bg за най-секси ТВ водеща. През 2006 г. е избрана от слушателите на радио Атлантик за най-обичана жена на България. На 18 август 2007 г. телевизионната водеща сключва брак с режисьора на клипове и тв предавания Жоро Торнев. Двамата имат син – Георги Торнев-младши, а от първия си брак Мира има дъщеря на име Лора.

Вижте още:Мира Добрева бясна на Камелия ВочеМира Добрева все още не можа да преживее, че преди години Камелия Воче е нарекла супата й от диня „г…Dec 21 2019skafeto.comГореща интрига тресе конкурентните БНТ и Нова телевизия заради „не-жената“ Мира ДобреваГореща интрига тресе конкурентните БНТ и Нова телевизия. В епицентъра на скандала този път са лицето…Dec 18 2019skafeto.com

loading...