мира добрева

Драстична разлика в обема на деколтето на Мира Добрева забелязаха зрителите на БНТ. Славещата се с естествената си хубост тв водеща си е поставила силиконови импланти, които гордо показва със смели изрязани летни тоалети.Тарифата на Мира Добрева се покачи до неузнаваемост!Чували ли сте фразата „Не ставам от леглото за по-малко от 10 бона!“? Възможно е, да ви е изключител…Mar 30 2019skafeto.com

Въпреки че гони 50-те години, Мира Добрева не скрива, че е прибягвала до скалпела. Тя обаче категорично отрича да е тунинговала лицето си, намеси имала само от него надолу.

„Да, имам корекции по тялото, но по лицето – не. Елате да ме видите отблизо колко страхотно изглеждам! Много неща правя за кожата си, не съм я оставила да повяхва. Когато имам време, сутрин я овлажнявам поне два часа с розова вода. Впръсквам, изсъхва и отново впръсквам. Пия и колаген по две хапчета, втривам и в кожата. Преди 2-3 години си правих мезотерапия, после спрях, защото е изкуствена външна намеса“, сподели от ефира тв звездата, разкривайки ритуалите си за хубост.
Мира Добрева се наблъска със силикон и не го крие (СНИМКА)

„След раждането на Жорко отдавна исках да променя нещо в тялото си. Аз съм спортна натура, но видях, че само с фитнес не става“, аргументира увеличаването на бюста си Добрева. Тя „вдигнала” гръдната си обиколка при известен български хирург и била доволна от резултата. Към другите видове естетически корекции с помощта на скалпела обаче била скептична. Засега поддържала кожата на лицето си относително изпъната само с домашни средства и маркова козметика, но скоро можела да се престраши и за няколко милилитра ботокс в челото.

Последната тунинг процедура, на която Мира се подложила, било химическо избелване на зъбите. Усмивката отдавна е нейна запазена марка, а сиянието ѝ решила да подсили, доверявайки се на специалистите в една от най-известните столични клиники. Там на процедури ходят и други известни личности като Иван Костов и семейството му, Азис, редица моделки и плеймейтки.

loading...