Миро трезвеност ботокс

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Изпълнителят Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от разпадналия се дует “Каризма”, се похвали с 4 години трезвеност. Днес той е доволен и щастлив, че е оставил тази зависимост зад гърба си. Преди да стане трезвеник, певецът изхвърлял по една торба с празни бутилки за 24 часа. Пиел от всичко и по много. Започвал с бира и вино, а завършвал вечерта с водка, уиски или каквото друго имал под ръка.

Често му се случвало да няма спомени от предходния ден. Белите петна в паметта му зачестили и тогава осъзнал, че проблемът му е сериозен. Миро определя излекуването си като истинско чудо, пише „Уикенд“.

Този месец той сподели, че се навършват 4 години, откакто е спрял алкохола със стара снимка, на която позира прегърнат със звездата Пола Абдул.

„Дълго се опитвах да спра алкохола, но успявах за много малко време, а след това се завръщах към вредния навик. Бях в депресия и нещастен. Още по-трудно беше, защото работата ми e свързана с това да съм между пиещи хора, всеки иска да те почерпи… Разбира се, тогава почитателите ми не знаеха за моята “зависимост“, разказвал е музикантът.

По думите му, той получил помощ от небето, за да се справи с трудностите в живота, които в онзи момент го тласкали към бутилката.

„Пиех стандартно като всеки българин, но после започнах да го правя и когато съм весел, и когато съм тъжен, и когато съм гневен. Случи се така, че прекарах цяла една нощ в молитва, защото ми беше много зле. Бях пил с часове и си казах, че не може повече да продължавам така – или умирам от това, защото този навик вече ме характеризираше като личност, или се измъквам. Справих се с помощта на Бог!“ споделял е Миро, който е много силно вярващ.