Миро миро фигура

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Днес ви представяме една неизвестна снимка на Миро. Обикновено такива снимки от старите ленти се завъртат бързо в пространството и точно това се случи и с кадъра на Миро. На него той е видимо много млад, но и почти не прилича на себе си, което остави феновете му без думи.

Неизвестни снимки на гласовитият певец Миро се появиха в социалните мрежи, предават от show.blitz.bg. Трудно бихме разпознали обичаният изпълнител на тази черно-бяла снимка от миналото, която се пръкна в мрежата.

На черно-белите фотографии той е на песенен конкурс „Откритие” във Варна през 1995 година, където печели първа награда на националния конкурс за вокалисти. Мирослав Костадинов, както е истинското име на певеца, е с две обици на дясно ухо, бяла риза и шарена вратовръзка, както изисква модата от онова време. Снимките са на фотографа Антон Стоянов. На фестивала през 1995 година втора награда взима Петя Станчева, a трета – Силвия Горанова (днес Есил Дюран), пише „Хотнюз“.

Иначе 1995 година е много успешна за Миро. Той не само печели безапелационно фестивала „Откритие“. Годината му носи и влизане в топ 3 на „Златния Орфей“ и става представител на България на фестивала Памукале в Турция. Гост е на The Voice of Asia заедно с Corona и Белинда Карлайл в Казахстан. През 1997 г. влиза в Българската армия, като по същото време печели „Дебют“ на Първите музикални награди на България. Излизайки от казармата, Миро се мести да живее в столицата София и пише музика за други изпълнители, а през 1999 г. заедно с Галина Курдова създават Каризма.

Първоначално Галя и Миро пеят заедно (наред с други изпълнители, като Тони) в пиано-бар „Опера“. В документалния филм КариZма Retrospective Movie те твърдят, че решават да работят заедно, защото гласовете им си пасват. Едно от първите предложения за име е 2Good4U, но Галя не се съгласява. Така за начало на дует КариZма се счита 1999 г. Паралелно работят за небългарски музикални компании (EMA, TOCO Int. и други). Две години по-късно се ражда и дебютната песен „Рискувам да те имам“, за която помага Митко Щерев (в благодарностите си в „Еклисиаст“, Галя твърди, че Щерев е причината за съществуването на дуета).

Вижте още:Бременна ли е Галка от „Каризма“ (Видео)Галка от „Каризма“ от години живее в чужбина и в последно време не бяхме чували почти нищо за нея. У…Apr 23 2020skafeto.comГаля и Миро от „Каризма“ отново на сцена (Снимка)Галя и Миро от „Каризма“ дълги години не бяха имали общо участие в какъвто и да е вид. Предаването „…May 11 2020skafeto.com