Мисис Варна

„Откраднаха ми идеята за конкурса „Мисис Варна“! Не съм предполагала, че има толкова ненормални хора.“

Това обяви пред „България Днес“ организаторката на международни и национални конкурси за красота Мариана Маринова, която е собственик на марката „Мисис България“. Изказването е по повод на появилата се информация, че певицата Ева Добрева е патентовала конкурса „Мисис Варна“.

„Тази жена патентова конкурс, провеждан от мен през последните две години. Преди две години въпросната мома дойде да пее на конкурса ми по молба на наш партньор с когото имаше взаимоотношения. Миналата година й отказах възможност за изява. Явно съм я наранила. Сега тя е решила да ми отмъщава и пуска кастинги за „Мисис Варна“, сподели Мариана.

И добави:

„Конкурсът „Мисис България“ е патентован през 1991 година от Меги Савова и се провежда оттогава. Аз работя с Меги от 2008 година. Към днешна дата марката „Мисис България“ принадлежи на мен и Савова.

„Въпросът е, че сега въпросното момиче ще ми създаде административни грижи. Нашите победителки от „Мисис Варна“, директно отиват на финала на конкурса „Мисис България“. Участничките от нейния конкурс вече се свързаха с мен, защото се получава объркване – това е най-големият проблем. Това ще създаде лош имидж на Ева Добрева. Всеки търси някаква известност. Едни я намират по градивен начин, създавайки продукти влагайки душа и енергия, друг я намира като краде! Ето че дойде нейният звезден миг. Колкото до оригиналния конкурс за неомъжени варненки -той ще се проведе в средата на септември“, каза още Мариана Маринова.

Потърсена за коментар Ева Добрева не пожела да говори по темата.


loading...