Новата „Мис Америка“ се казва Ема Бройлс, хубавица с азиатски корени, която е носителка на титлата „Мис Аляска“. Тя триумфиура в 100-ното издание на прословутия форум, който се проведе в Ункасвил, Кънектикът, на 16 декември.

Ема е 20-годишна студентка в Държавния университет в Аризона. Тя грабна сърцата на журито и публиката с прочувственото си изпълнение на песен от мюзикъла „Смаш“.

За първа подгласничка бе коронясана Лорън Брадфорд – „Мис Алабама“, а Елизабет Пиер – „Мис Масачузетс“, допълни челната тройка с титлата си на втора подгласничка. За короната „Мис Америка 2022“ са се състезавали 50 красавици – представителки на всеки един щат на Северна Америка. Освен престижната титла Бройлс получава и рекордните 100 000 долара като стипендия.

Азиатка стана "Мис Америка" (СНИМКИ)

Короната ѝ беше връчена от последната победителка в конкурса „Мис Америка“ – Камил Шриер, която влезе в историята като първата жена, която е била „Мис Америка“ в продължение на две години. Причина за това е пандемитята от коронавирус през 2020 г., заради която организаторите на конкурса го отложиха за 2021 г.

Вижте още:
Индийка, актриса от Боливуд, стана новата „Мис Вселена“Представителката на Индия Харназ Сандху стана победителката в конкурса „Мис Вселена“, който се състо…Dec 13 2021skafeto.com


loading...