Мис България автокражба

Жертва на нагла автокажба е станала моделката Юлия Юревич, носителка на титлата „Мис България“ за 2007 г., писа „Уикенд“. Ловки апаши са задигнали поръчковия „Мерцедес“ Е класа на дългокраката красавица, който тя получи като сватбен подарък от руския милионер Сергей Синдраков. Миската и енергийния бос живеят на семейни начала от около година, а според техни близки двамата даже са се бракосъчетали тайно и без показен светски шум.

Кражбата на баровския спортен мерцедес на стойност към момента почти 250 000 лв. е била извършена през лятото, в столичния квартал „Лозенец“. Юлия Юревич оставила автомобила си без надзор само за няколко минути, за да отскочи при своя приятелка. Предполага се, че апашите са следили моделката и са уловили с устройство сигналът на ключа й, след което са успели да запалят лесно мерцедеса. Все още остава загадка как крадците са съумели да заглушат и елиминират джипиес сигнала на немското возило.

Посегателството над автомобила на Юлия Юревич за щастие не е сломило духа на изкусителката, успокояват нейни близки. Мъжът до популярната миска – руския милионер Сергей Синдраков, е побързал да зарадва любимата си с ново ексклузивно возило. Отскоро 32-годишната красавица с украинска жилка в кръвта шофира последен модел „Порше Панамера“. Решеният в тъмносин цвят спортен автомобил е със заводска цена от над 300 000 лв.

Юлия Юревич и Сергей Синдраков, който има интереси в газовия и енергийния бизнес и е един от снабдителите на резервни части за АЕЦ Козлодуй, са двойка от около година и половина. Въпреки, че Синдраков е с 20 години по-възрастен от носителката на приза „Мис България 2007“, Юлия споделя пред близките си, че Сергей е мъжът на живота й. Двамата обитават просторен мезонет в близост до х-л „Маринела“. Сергей Синдраков има и друг брак зад гърба си, преди да се разведе преди 6 г. Богатството му се изчислява на над 20 млн. лв.

Юлия Юревич също произхожда от заможно семейство. Баща й Евгений Юревич е сред изтъкнатите енергийни босове в България и търгува с електроенергия. Преди години голяма част от състоянието на Евгений Юревич се стопи – баровецът изгърмя с 8,2 милиона лева, които бе сложил на голям депозит в източената от Цветан Василев КТБ. Според близки до Юлия, именно баща й я е запознал с руския баровец Сергей Синдраков.

Иначе Юлия бе сгодена за Тодор Батков-младши, сина на бившия собственик на „Левски“, който й бе подарил поръчково „Бентли“ за годежа. Впоследствие обаче двамата се разделиха, а върнатото от Юревич „Бентли“ бе продадено от годеника.


loading...