Скандалната Мис България Радинела Чушева афишира връзката си с млад богаташ. Бившата адреналинка се похвали със снимки с новия си избраник и показа, че е зарязала възрастния дядо с когото беше, пише Lupa.bg.

24-годишната Радинела спечели короната на най-красивата българка за 2019 година и още на следващия ден бившата адреналинка от предаването „Господари на ефира“ се превърна в една от най-одумваните носителки на титлата. Ради спеше с 50-годишен италианец, но вече го е зарязала заради младия бизнесмен Александър Зиковски.

Проверка показа, че мъжът се занимава със строителство. В момента двамата са в Дубай, като не спират да афишират връзката си и да качват снимки как се целуват влюбено. В емирството двамата отпразнуваха рождения ден на младежа.

Мис България заби млад богаташ

Вижте още:
Мис България 2019 Радинела Чушева в 70-годишната венчална носия на прабаба си (СНИМКА)В края на месец ноември миналата година Радинела Чушева, която е позната на българския зрител като б…Jan 16 2020skafeto.com

„Мис България” пусна провокативни снимки от морето„Мис България” Радинела Чушева отново лъсна гола във фейсбук. Този път актуалната носителка на титла…Sep 12 2020skafeto.com

loading...