митко фермата

Последният дуел на Арената в риалитито „Фермата“ седмица преди големия финал на живо се оказа преломен момент за най-добрите приятели в шоуто Краси Джунов и Митко Калайджиев. С дружбата им вече е свършено, след инфарктната трета битка на Арената помежду им, която завърши с разлика от едва секунда и половина в полза на Митко, и се превърна в прецедент в предаването, пише Lupa.bg.

След като Иван и Андрей обявиха победата на Митко в играта, в която максимално бързо трябваше да се отковат 10 пирона, водещите съобщиха, че представител на продукцията е забелязал, че Димитър е извадил с един пирон по-малко от опонента си и с това резултатът е компрометиран.

„Това е изцяло наша грешка, въпрос на недоглеждане. Нямаше да го дискутираме, ако разликата във времето на Димитър и на Краси не беше под 2 секунди. Не оставяме нищо скрито от вас, уважаеми зрители, и затова дискутираме този проблем. Минахме през всякакви варианти, за да решим какъв да бъде развоят на тази битка, но оттук нататък не можем да вземем решение без самите участници“, казаха Иван и Андрей, които предложиха няколко варианта за продължаване на играта.

Краси избра битката да бъде изиграна отново, но Митко предпочете да подари на опонента си трите точки и да продължат състезанието с 4-та и 5-та битка.

„Никога не съм бил във „Фермата“ за парите или за финала, така че просто му давам точките на него. Не искам да делим точки в игра, в която аз съм победил“, извъртя се Митко, след като сам избра да си даде точките. Впоследствие дори нарече Краси „малка душа“. „Краси е готин, способен, добряк, но потъпка достойнство и честта си, не показа уважение към себе си“, каза бизнесменът.

Митко спечели четвъртата битка от дуела във Фермата, а Краси – петата. С финален резултат от 9 на 6 автомонтьорът победи в последния дуел на арената за сезона. Усмирени, съперниците надигнаха дамаджана с вино, а доволният Краси целуна ръка на победения Митко.

Вижте още:
Участничка във „Фермата“ с голи снимкиИнформацията за голи снимки на участничката в риалитито „Фермата“ Красимира взриви шоуто, пише show.…Nov 21 2019skafeto.com

Мариана Маринова след „Фермата“: Циците не те правят личност!Участничката в шоуто „Фермата“ Мариана Маринова е родена в София, през 2007 година печели титлата „М…Nov 16 2019skafeto.com

Паулина от „Фермата”: Потресена съм от грозните лъжи по мой адресПаулина Ванегас е един от най-колоритните участници в тазгодишния сезон на „Фермата: Нов Свят“. Двам…Nov 6 2019skafeto.com

loading...