Митко Пайнера

Андреа и Митко Пайнера бяха в обтегнати отношения в последните месеци, но се оказва, че може би дяволът не е толкова черен и двамата все пак може би ще намерят цивилизован начин да разрешат проблемите помежду си.

Скандалът между Андреа и Митко Димитров, който беляза края на миналата година в поп фолк средите, е на път съвсем да се разреши, след като двамата публично заровиха томахавките, пишат от show.blitz.bg. Разбира се, заради неочаквания добър тон се появиха и спекулации, че блондинката вероятно отново е част от музикална компания „Пайнер“, на които наскоро лично Пайнера отвърна повече от подобаващо в дълго изявление към медиите.

„Поради многото запитвания от наши почитатели и спекулиране с името ми и политиката на „Пайнер“ спрямо участията на Андреа, съм длъжен да внеса яснота и да декларирам, че не сме възпрепятствали този процес, още повече да налагаме забрани или каквито и да са рестрикции.

Затова направихме полезна и за двете страни среща и се разбрахме, стискайки си ръцете в интерес на музиката, в името на добрите ни успехи през годините и с разума на позитивно мислещи хора! Андреа не е в „Пайнер“, но всички, които проявяват интерес към нея за участия, концертни изяви и предавания, могат да се свържат с нейния екип и да се договорят лично по въпроса, без да има каквато и да е намеса или повлияване на интереса към нея от страна на „Пайнер“!!!

Като доказателство за достоверността на думите ми, фотограф на снимката е лично Кубрат Пулев, на когото пожелавам успехи, с които да прослави България пред света! А през настоящата Нова година, на всички наши почитатели, партньори, служители, изпълнители и на всички българи, пожелавам крепко здраве, щастие и нека най-доброто тепърва да ни предстои!“, се казва в изявлението, подписано лично от инж. Митко Димитров.

Вижте още:Андреа проговори за връзката си с Балан и призна: Скандална съм в клиповете, душата ми е различнаБившата половинка на боксовата ни звезда Кубрат Пулев Андреа проговори след слуховете за нова любов,…Dec 20 2019skafeto.comАндреа пак намери любовта, световна звезда зае мястото на КобратаРумънски медии гръмнаха със сензационната новина, че световната звезда Дан Балан има връзка с нашата…Dec 18 2019skafeto.com

loading...