михаела тодорова

След като Миглена Каканашева нападна Мартин Карбовски, носителката на титлата „Мис Плеймейт“ за 2019 – Михаела Тодорова, използва своята Фейсбук страница, за да информира, че това не е вярно, пише Дир.бг.

„С Мартин Карбовски съм имала само и единствено професионални отношения! Това е, което ще кажа по темата“, гласи посланието към стопкадър от шоуто с нейно участие.
Сагата обаче съвсем не приключва тук, тъй като преди броени часове различни медии разпространиха екранни снимки, съдържащи част от кореспонденция между Мегз и Михаела, провела се в приложението Viber, след разразилия се скандал. По всичко личи, че скрийншотовете са направени от телефона на моделиерката. От тях обаче може да се разбере единствено написаното от Тодорова, тъй като другата участничка в разговора ѝ отговаря с гласови съобщения.

„Искам това нещо да се изясни, ако той наистина говори тези неща за мен и разпространява тази информация пред хора. Аз ще си търся правата и няма да оставя нещата така“, заканва се в чата еротичния модел.

Очевидно Тодорова възнамерява да реши казуса по съдебен път. Освен това иска Каканашева да бъде свидетел в евентуалното дело. Това става ясно от следващите ѝ съобщения.

Аз съм имала с Martin Karbowski единствено и само професионални отношения! Това е което ще кажа по темата. 🙏

Публикувахте от Михаела Тодорова в Неделя, 8 ноември 2020 г.

„Не бих си и помислила този човек да ме докосне. Това е абсурдно. Какво смяташ да правиш? Мегз, аз няма да оставя да се говорят тези абсурдни неща за мен. Ще застанеш ли да кажеш как той е говорил, че съм такава?“, пита тя.

В средата на август Тодорова се закани да съди рапъра Криско заради начина, по който е представена във видеото към песента му „Хубаво ти беше“.

Тогава тя каза, че преди снимките да започнат, никой не ѝ обяснил точно в какъв образ ще бъде обрисувана пред аудиторията и именно затова се съгласила да застане пред камера. Крайният резултат обаче я изненадал, при това по неприятен начин. Според нея той е обиден и уронва нейния имидж и престиж.

Виж още:И Кулагин хвърли мръсна бомба срещу КарбовскиМасло в огъня на скандала между дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз и журналиста Мартин Карбовски…Nov 13 2020skafeto.com

Мегз: Карбовски е началото, ще изгорят още чичковци от екрана!От няколко дни в медиите се вихри трагикомичен сексуален скандал – българска версия на #metooo. Диза…Nov 11 2020skafeto.com

Изскочи таен чат в скандала между Мегз и КарбовскиРодна плеймейтка наля масло в огъня между Мегз и Карбовски. Михаела Тодорова също не остана встрани …Nov 11 2020skafeto.com


loading...