Михаела Филева поп-фолка

Михаела Филева е една от родните изпълнителки, които имат много успешна кариера в поп музиката. Оказва се обаче, че младата певица е отворена към различни новости и експерименти, когато става въпрос за музика. Ето и какво провокира интересната й заявка за направата на поп-фолк парче.

Михаела Филева изненадващо реши да скочи с двата крака в отбора на Преслава, Галена, Емилия и Деси Слава и решението й изглежда повече от категорично, предават от show.blitz.bg. Неочакваната изненада поп певицата поднесе спонтанно и под въздействие на много силна емоция, която така и не успя да прикрие, а не се е и старала.

Причина за нея се превърна талантливата Христина Христова от Плевен, която изпя с невероятен музикален усет парче от репертоара на Цеца Величкович. За да накара младото момиче да влезе в отбора й в „Гласът на България“, Михаела заяви, че ако избере нея, и ако стигне до финала, двете ще пеят поп фолк като дует на сцената.

„Ако си в моя тим и стигнеш до финалите, заедно ще изпълним попфолк парче“, каза Михаела на Христина Христова. В крайна сметка обаче, плевенчанката предпочете да отиде в отбора на Камелия, която остана удивена от таланата й.

Освен че получи комплименти за красивия си глас, Христина спечели симпатии и заради тежката си съдба. Едва 11-годишна тя губи майка си, а на 15 започва да работи. През 2017-а, когато е на 21, ражда момиченце. Само 6 месеца по-късно се разделя с бащата на детето и се налага отново да се справя сама. „Преди да изляза на сцената на „Гласът на България“ мислех за майка ми, която ме гледа отгоре и за дъщеря ми, която ще се гордее с мен“, каза Христина.

Вижте още:Михаела Филева прие модно предизвикателство, вижте есенния ѝ стил (ГАЛЕРИЯ)В момента Михаела Филева е заета покрай множество концерти, част от собственото ѝ турне, което старт…Oct 18 2019skafeto.comМихаела Филева: Фейсбук е криво огледало, човек се сеща за Бог, когато е безсилен и без изход (ГАЛЕРИЯ)Певицата с визия на модел – Михаела Филева е само на 28 години, но вече три пъти е избирана за изпъл…Aug 5 2019skafeto.com


loading...