Диана Габровска, която стана известна като голата кандидат-кметица от Момин проход, започва кариера в порно индустрията, гърми ПИК.

С позволението на мъжа си Тони Габровски, силиконката е подписала договор с най-голямата гръцка компания за създаване на ленти за възрастни. Двамата взeли това решението след множество оферти от различни световни компании в порноиндустрията.

Габровска вече е заснела и първата си секс лента, в която е партнирала на известната гръцка порноактриса Ванеса Адамопулу.

В последния в историята конкурс за плеймейтки, Габровска си подели първото място с друга еротична моделка. Тя се похвали, че гърците останали изключително доволна от уменията, които е показала пред камера.

В сцената със своята интимна партньорка Диана има реплики на гръцки език. Двете се отдават на любовни ласки в луксозна къща сред домашна обстановка. И Диана, и Тони били изключително щастливи и доволни от заснемането на първите кадри, предава столичен ежедневник. Габровска дори вече обмисляла заснемане на още сцени – с един мъж, с двама мъже, не се знаело докъде може да стигне…

Голата кандидат-кметица от Момин проход лъсва в ХХХ филм навръх изборите (СНИМКИ)

Голата кандидат-кметица от Момин проход лъсва в ХХХ филм навръх изборите (СНИМКИ)

Голата кандидат-кметица от Момин проход лъсва в ХХХ филм навръх изборите (СНИМКИ)

„Чувствам се развълнувана и щастлива от това, което правя. Дали ще живеем чужбина, ще решим ние, а не това, което се опитва да диктува обществото. Категорично сме взели правилното решение, не съжаляваме ни най-малко. С излизането на филма започвам да пиша история. Аз съм първата българка, която официално излиза с името си и заявява, че е порноактриса и иска да се занимава дългосрочно в индустрията“, заяви с гордо вдигната глава Габровска.

Мъжът й също е на мнение, че жена му пише история. „Първо е политически ангажирана, след това тръгва по пътя на еротиката, а накрая става порноактриса. Докато при Чичолина е обратно, стартира с порнокариерата и чак тогава става политик в Италия“, възбуден от новата работа нажена си е Габровски.

По стечение на обстоятелствата порно филмът с участието на Диана Габровска ще излезе навръх изборите на Народно събрание – 2 октомври. Лентата ще бъде официално качена в онлайн канала на най-голямата гръцка компания в порноиндустрията Sugarbabes.tv и платения телевизионен канал.

Припомняме, че през есента на 2019 г. в онлайн пространството се появиха еротични снимки на Диана Габровска. Те предизвикаха фурор из цялата страна, но провалиха политическата й кариера, тъй като брюнетката не можа да се яви на изборите за кмет на Момин проход.

Още от Лайфстайл


loading...