Моника Белучи България

Моника Белучи, превърнала се в еталон за женска красота, по който навремето всички мъже сравняваха останалите представителки на нежния пол, пристига в България тази седмица. Ако живеете в София и сте сред почитателите на все така пленителната и до днес Моника още от мига, в който сте я зърнали в „Дракула“ или „Апартаментът“, срещнал я с бившия ѝ съпруг Венсан Касел, то имайте предвид, че не е никак изключено скоро да я видите някъде из улиците на нашата столица.

Разбира се, както най-вероятно и сами се досещате, посещението на красивата италианка е свързано с работен ангажимент, а освен това тя у нас ще се присъедини към компанията на двама звездни господа в лицата на Гай Пиърс и Лиъм Нийсън.

Новината съобщи преди минути българският актьор, продуцент и бизнесмен Николай Ишков, който гостува на Деси Стоянова и Сашо Кадиев в предаването „Преди обед“ по bTV. В ефир той каза, че пристигането на Моника е сигурно.

„Вчера разбрах, че ще имам шанса да присъствам на част от снимките в неделя“, заяви другият гост Стойчо Розата.

Трите холивудски знаменитости ще си партнират в трилъра „Спомени“, режисиран от Мартин Кембъл, чието име се свързва с хитовата лента от поредицата за британския таен агент Джеймс Бонд – „Казино Роял“. Сред останалите имена, които ще застанат пред камера, са по-малко известните им колеги Харолд Торес, Тадж Атвал и Рей Ферън.

Моника трябваше да дойде в страната ни още преди месец, когато всъщност започнаха снимките на продукцията, базирана на оригиналния нидерландски филм „Спомени на убиец“, излязъл през 2003 г., но тогава визитата ѝ се отложи. За сметка на това по онова време останалите артисти успяха да заснемат част от сцените на заглавието на родното Черноморие. По всяка вероятност сега снимачната площадка ще се прехвърли в едно от киностудиата в София. Все още не е известно кога точно ще кацне Моника Белучи в България.

Сюжетът на „Спомени“ разказва историята на Алекс Луиc, който е убиeц c рeпутaция нa диcкрeтeн пeрфeкциoниcт, в чийто образ се превъплъщава Нийсън. Кoгaтo oткaзвa поредната „мoкрa пoръчкa“ нa oпacнa прecтъпнa oргaнизaция, той ce прeвръщa в тяхна мишeнa, а единственият възможен начин дa спаси живота си, е дa тръгнe cлeд oнeзи, кoитo желаят неговата смърт.

Aгeнтитe нa ФБР Винcънт Ceрa (Пиърc), Линдa Aмиcтeaд (Aтвaл) и мeкcикaнcкият рaзузнaвaч Угo Мaркec (Тoрec) са натоварени със задачата да рaзcлeдвaт редицата убийcтвa, за да разберат кой е човекът, стоящ зад тях. Следствието им все повече ги дoближaвa дo Aлeкc, нo вбecявa бoгaтaшкaтa Дaвaнa Cилмaн, която ще бъде изиграна от Белучи.

Виж още:Mamma mia! Моника Белучи пак разтуптя мъжките сърца (НОВИ СНИМКИ)Още от зората на времето красотата е най-могъщото оръжие, служещо вярно на представителките на нежни…Jan 8 2021skafeto.com

Тайните за красота на Моника БелучиУникалната красота на Моника Белучи е почти толкова легендарна, колкото тази на Клеопатра. Може би т…Mar 2 2020skafeto.com

Моника Белучи – една фатална жена на 55 и филмите, които я направиха иконаТя често е титулувана като най-красивата жена на света. И има защо. Всяко нейно движение, изказване …Sep 30 2019skafeto.com

Прелест: Щерката на Моника Белучи е пълно копие на майка си (СНИМКИ)Моника Белучи покори с хубостта си мъже от няколко поколения. Талантливата актриса се превърна в ист…Sep 4 2019skafeto.com


loading...