Моника Белучи Тим Бъртън мъж

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Радвам се, че срещнах този човек, сподели звездата Моника Белучи за връзката си с режисьора Тим Бъртън. Италианската дива разказа за романса им в интервю за „Elle France“, на чиято корица позира, предаде БГНЕС.

„Радвам се, че срещнах този човек. Това е една от онези срещи, които рядко се случват в живота. Познавам този човек, обичам го. А сега ще се срещна и с режисьора, още едно приключение започва. Обичам Тим и много го уважавам“, сподели тя.

58-годишната актриса е поканена да изиграе главната роля в продължението на култовия филм „Beetlejuice“, режисиран от 64-годишния Бъртън. За романса им стана известно в края на миналата година, когато бяха заснети заедно. Френското издание Paris Match съобщи, че режисьорът и актрисата са се запознали още през 2006 г. по време на фестивала в Кан, но са се „сближили“ след фестивала „Люмиер“ в Лион.

Моника Белучи се раздели с френския художник Никола Лефевр преди четири години, преди това актрисата имаше 17-годишна връзка с актьора Венсан Касел, от когото има две дъщери. Те се разделиха през 2013 г. Тим Бъртън се разведе с актрисата Хелена Бонам Картър през 2014 г. след 13 години брак.