Моника Валериева рожден ден ХХХ
Моника Валериева

„Когато целият свят е спрял, аз не искам да спирам да вярвам, че доброто побеждава, че любовта съществува, че животът ни дава уроци, за да ги научим, че продължаваме напред. Благодаря на всички, които докоснаха моя свят“. Това написа Моника Валериева, която на 20 март празнува своя рожден ден, цитирана от Tialoto.bg.

Плеймейтката, която става на 30 години, използва социалната мрежа, за да покаже, че мисли положително и въпреки, че си стои у дома, ще намери начин да отбележи някак своя празник. Валериева изтъкна, че е благодарна както на близките и приятелите си, така и на своите врагове:

„Всеки ме научи на нещо… Не ми бе нужно извънредно положение или карантина, за да го осъзная, на тази възраст. Щастлива съм“, написа още тя.

Моника получи множество поздравления за рождения ден, а сред тях бе това и на нейната близка приятелка Светлана Гущерова.

През последните дни красавицата споделя най-различни публикации, свързани с информация за коронавируса. Един от постовете ѝ пък е снимка на дървена къща, намираща се в гората, на която пише: „С корона или без корона, стоенето далеч от хората винаги е добра идея“.

Моника Валериева с нов горещ татусМоника Валериева показа новия си татус, който е отстрани на ребрата. Плеймейтката сподели кадри от т…Feb 8 2020skafeto.com

loading...