Моника Валериева рожден ден ХХХ
Моника Валериева

Скандалната бръмчалка Моника Валериева е записана до прави любов с по поне 5 години по-млад мъж. Тази гореща новина обикаля столичния хайлайф от няколко дни, твърди Лупа.бг.

На пикантните кадри Мона, която иначе произлиза от патриархално католическо семейство, се раздавалас огромна охота. Видеото е направено наскоро. Битуват две са версиите в светските среди за това кой е младежът, който се „труди” зад 29-годишната дупничанка.

Според едната това е новият любовник на красавицата, който побързал да се похвали пред приятели, че разполага с клип на приключенията си с Моника, която знаела че я снимат и нямала нищо против. Според злобари обаче идело реч за клиент на моделката.

След като Валериева беше обрана в началото на август тази година, изкусителката спешно се нуждаела от кеш и започнала да обикаля дестинации в търсене на спонсори. Напоследък брюнетката не спира да се хвали със скъпи „почивки“ в Турция.

Последните кадри, които споделя в профилите си в социалните мрежи, са от бизнес класата на самолет, от хотелска стая в Ciragan Palace Kempinski Istanbul. Тук обаче нощувките не са по джоба на простосмъртните, защото започват от 600 лева на нощ, при това в най-семплата двойна стая.

Пак от луксозна хотелска стая, но този път в Женева, Швейцария, Моника се пусна чисто гола, за да презентира поредния продукт, който продава с името си.

Преди няколко години палавницата лъсна в брутален XXX клип с един от любовниците си. В този период Моника беше близка приятелка с фолкпевицата Андреа.

Малко след това се скараха и Андреа накарала мачото, които изпълнява главната роля във филмчето, да го пусне в мрежата. Видеото се завъртя в няколко големи сайтове за споделяне на ХХХ клипове, но беше свалено – най-вероятно по настояване на Моника.Смях: Андреа и Моника Валериева за важността от големината на „мъжкото достойнство“ (Снимка)Обраната Моника Валериева и прелъстената и изоставена Андреа се изложиха здраво с чат на живо, който…Aug 29 2019skafeto.com

Николета към Моника Валериева и Андреа: Проституирате без мен?Николета Лозанова се обиди, макар и на шега, на „колежката“ си Моника Валериева, че не я е взела със…Jul 28 2019skafeto.com

loading...