Морунов и Елизабет

Двама от най-популярните участници в последния сезон на „Игри на волята“ – пожарникарят Димитър Морунов и бившата гимнастичка Елизабет Василева, ще бранят честта на Бойците в ново риалити. Това стана ясно, след като от онлайн предаването Maximal Revenge разкриха по-голямата част от ентусиастите, които ще се включат в каста на следващия им сезон, пише Монитор.

По традиция шоуто, което тества отново физическата издържливост на участниците, приема в редиците си герои от други риалити формати. Последните победители в Maximal Revenge са Веско Панчев и Роберта Стойнева, които се прочуха пък от дебютното издание на „Игри на волята“. До последно те мериха сили с друга двойка, известна от същото риалити – победителят от втория сезон Милен Цветков и най-младата участничка тогава Джералдин Тодорова.

„Позитивна, силна, комплексна и със спортен дух, Елизабет ще бъде част от състезанието на 101%. Ще влезе в битката като истински Боец, а защо не накрая и като Шампион“, анонсират от Maximal Revenge във връзка с участието на Елизабет. Феновете отсега предполагат, че тя ще е в един отбор с Морунов. Сред останалите участници, лауреати от предаването на Нова телевизия, са Ваня Запрянова, Борислав Лазаров, Стоян Ценов, Юлиян Златев и Георги Иванов. В тежките предизвикателства ще се изправи още победителката от „Фермата 6“ – Хепи Ванче. Жената, която заедно с Ваня от настоящия сезон на предаването, държи рекорда за най-много победи на Арената в редовни дуели, е трябвало да се включи в Maximal Revenge още тази година. Въпреки това точно преди старта на шоуто чупи крак и така приключението й се отлага.

Емо Каменов-Къртицата също ще протегне ръка към победата, а по пътя към върха са се запътили още Маги Джанаварова, Гери-Никол, Ансси и Марти от „Един за друг“, Дамяна Матева и Светослав Бърканичков от „Сървайвър“ и др.

Виж още:Няма да познаете Милена от „Игри на волята“ в тази форма (СНИМКА)Една от любимките на зрителите в предаването „Игри на волята“ 2021 вече не е в играта. Тя се изправи…Nov 26 2021skafeto.com

Участник съди „Игри на волята“ за 200 бонаФиналистът от първия сезон на „Игри на волята“ Юлиян Златев продължава да съди продукцията. Учителят…Nov 23 2021skafeto.com


loading...