мразят Джони Деп

Да си представим, че има хора, които мразят Джони Деп, е доста трудно. Той е един от най-известните актьори в света, а независимо от ролята, в която го поставят, е безупречен като изпълнение. Оказва се обаче, че в Холивуд има някои звезди, които меко казано не могат да понасят всеизвестния капитан Джак Спароу.

Джони Деп е истински майстор на трансформацията, предават от iWoman.bg. На снимачната площадка той може да се превърне в абсолютно всеки човек, независимо от неговия социален статус и реалност. Но извън обсега на камерите актьорът далеч не е идеален. Много от неговите действия са били осъдени от обществото, а най-потискащите са коментирани от негови известни колеги.

Амбър Хърд
Странно би било да се вярва, че след цялата мръсотия, която тези двама артисти изляха един върху друг, те можаха да останат приятели. Страстите все още не са се уталожили, въпреки че съдебният спор почти се е изпарил. Двойката започна да се среща през 2012 г., а през 2014 г. реши да узакони отношенията си. Бракът обаче не продължи дълго и през 2016 г. Амбър заведе дело срещу Деп. Този развод се превърна в един от най-мръсните и най-известните случаи в историята на Холивуд. Нито един актьор не е бил подложен на толкова обиди и обвинения. И най-тъжното е, че цялата тази история за побоищата и домашното насилие, упражнявано от Деп повлия на кариерата му. Малко хора искаха да го ангажират за главни роли по това време. По-късно някои признаха, че насилникът и деспотът във връзката е била Хърд.

Илон Мъск
Враждата на Илон и Джони започна заради Амбър, която актьорът обвини в измяна. Твърди се, че изобретателят се срещал с Хърд, докато Деп бил извън страната. Самият Илон отрича всички обвинения и казва, че не е направил нищо лошо. Предприемачът многократно молеше Джони да го остави на мира. Това е точно обратното на това, което казват приближени на Мъск. Говорителят на милиардера заяви, че Мъск и Амбър започват да се срещат през май 2016 г. и са имали романтична връзка известно време. Връзката беше краткотрайна, но достатъчна, за да ядоса Джони Деп.

Даниел Радклиф
Звездата на „Хари Потър“ по някаква причина също не беше доволен от изказването на Джони Деп за ролята на Гринделвалд. Той не скри недоволството си, казвайки: „Бях поразен от факта, че един човек от снимачната площадка на „Хари Потър“ беше порицан като излишен, а Джони беше обвинен в много по-лоши дела, но беше одобрен за ролята“. Съобщава се, че човекът, когото е имал предвид Радклиф е Джейми Уолет, който играеше Винсент Краб. Актьорът беше арестуван за отглеждане на марихуана, затова режисьорът реши да не го ангажира в снимките на продукцията.

Анджелина Джоли
Анджелина Джоли и Джони Деп са участвали в много холивудски хитове, но „Туристът” не принадлежи към тях. Филмът има ужасен рейтинг, който може би се дължи на фалшивата екранна химия на тази двойка. Според репортажи в медиите Джоли и Деп откровено не се разбирали на снимачната площадка. Джони каза, че Анджелина е твърде нарцистична и тревожна, а Джоли твърди, че Деп не се е отнесъл сериозно към работата си и постоянно се снимал в нетрезво състояние.
Източник: БГНЕС

Вижте още:Джони Деп съди бившата си съпруга за 50 млн. долараСветовноизвестната холивудска звезда Джони Деп осъди бившата си съпруга Амбър Хърд за обезщетение на…Mar 3 2019skafeto.com8 екранни двойки от романтични филми, които не се понасятРомантичните филми са сред най-предпочитаните, особено от дамите. От една страна те са предвидими, н…Nov 21 2019skafeto.com

loading...