Азис

Фолк звездата Азис не пропуска възможност да обяви пред медиите как за него семейството е най-важното нещо. Той го поставя дори над собствената си музикална кариера. Сега той доказа, че всичко това не е само на думи, ами наистина се случва.

Пръстен от бяло злато купи на майка си за 55-ия й рожден ден фолк изпълнителят Азис, съобщава „България днес“. Красивата Гергина, която в момента е в България, изкарала празника си вълнуващо, в компанията на дъщеря си Матилда, сина Азис, съпруга Троян и внуците.
Азис позлати майка си за ЧРД: Певецът не й дава да работиАзис на 41: Отпразнува ги с нов хит и съвместен проект с родатаНай-скъпо платеният поп-фолк изпълнител у нас – Азис, отбеляза своята четирдесет и първа годишнина п…Mar 18 2019skafeto.com

„Щастлива съм“, пусна в Инстаграм родителката на певеца снимка в прегръдките на сина си.
Може да изглежда коравосърдечно на хората отстрани, но Азис не дава пари на майка си. Симпатичната дама е твърде горда, за да допусне синът й да я издържа, както той неведнъж е казвал, че е готов да направи.
Майката на певеца твърдо иска сама да си изкарва прехраната, а не да разчита на лесни жълтици. Преди Гергина ходеше на гурбет в чужбина – основно в Испания и Германия, но Азис поне за това се пребори и вече не я пуска толкова редовно да бачка зад граница.

Гергина и дъщеря й често отскачат до Испания, където живеят в Палма де Майорка, държат ресторант и имат собствена трупа Gipsy Fire.

Именно гордата мама на Азис навремето изкарва малкия Васко за първи път на сцената. „Пеех в един ромски ансамбъл. Баща ми беше ръководител, а майка – конферансие. Хора от цяла България се стичаха, за да видят най-красивата циганка на света. Това беше майка ми.

Те онемяваха при появата й. До ден днешен си припомняме случки и истории, свързани с това. Бях 10-годишен и изпълнявах две песни. Хората бяха много щастливи. Беше незабравимо!“, спомня си певецът.

„Майка ми до последно криеше, че съм роден в затвора. Каза ми го години по-късно. Само едно мога да ти кажа: че една жена, минала през затвора, е много по-силна от която и да е друга жена. Горд съм с моята майка!“, щастлив е на рождения ден на Гергина Азис.

С днешна дата певецът си спомня как за първи път й съобщил, че ще стане популярен и известен, като порасне. „Това се случи веднъж, когато копаехме градината в Костинброд, бях на 11 години и мама се усмихна: „Добре сине, дано се случи точно това, после ще ти хвърля едни карти да видим“, спомня си днес Васил Боянов, по прякор Азис. Родата на певеца – леля, баба и майка, са прочути гадателки, които познават на сто процента бъдещето на хората.

„Мисля, че човек в този живот трябва на първо място да бъде благодарен. Като започне първо от Бог, който му е дал всичко, и после продължи с родителите, приятелите, близките. Само така можем да бъдем щастливи“, философски разсъждава звездата.

Явно от Азис гледа и се учи и неговият наследник на сцената – Фики Стораро. Припомняме, че преди година синът на Тони Стораро се похвали с уникален жест в Интернет: „Мамо, аз знам колко много ми даде в живота, твоите съвети и грижи ме направиха истински човек!

Желая ти много здраве, щастие и усмивки и още много сбъднати мечти! Обичам те! Този красавец е моят подарък към теб, който ще го карам аз, но обещавам да те возя!“.
Това написа той под снимка на едно чисто ново червено БМВ, което подари на майка си на един от рождените й дни.Азис за дуета си с Цветана Манева: Проблемът е, че съм циганин, друго щеше да е, ако бях рус, синеок и мъжественАктрисата Цветана Манева и Азис, чийто клип с нейно участие предизвика сериозна полемика в социалнит…Sep 13 2018skafeto.com


loading...