Съпругът на Алла Пугачова, 42-годишният шоумен Максим Галкин, обяви размера на пенсията на жена си. Звездата на руската национална телевизия беше в интернет предаване, където зачекна темата за пенсията на възлюбената си, пише вестник „Ретро“. Според шоумена първоначално пенсията на Алла е била само две хиляди рубли. Но с течение на времето тази сума се увеличила няколко пъти и тя е започнала да получава 10 700 рубли месечно, което се равнява на само 280 лв.
„Държавата продаваше милиони плочи с нейни песни, спечелила е огромни пари, а тя получи нещо като подаяние“, казва още Галкин. Самата Пугачова призна преди малко повече от година пред гостите на сватбата на своя внук Никита Пресняков, че пенсията й е малка. „Добре че децата ни пораснаха и не се нуждаят от финансова помощ, защото се справят сами. Иначе моята пенсия няма да стигне за нищо, много е малка“, каза примата на руската естрада. Положението на певицата е до болка познато и на нашите артисти, доживели до старини.Хубавите новини за Поли Генова нямат край: Певицата обяви какво очаква през пролетта!Поп звездата Поли Генова е бременна с първото си дете, пише вестник „Монитор“. Певицата, която изстр…Nov 26 2018skafeto.com

Пенсиите им са мизерни. Само ако управляващите се сетят за отделни представители на интелигенцията, им отпускат персонално повече пари. Иначе – да са живи и здрави децата и внуците, та да помагат.
Съпругът на звездата припомни, че наскоро представители на руския пенсионен фонд са й предложили да използва майчинско обезщетение в качеството си на многодетна майка, но Галкин допълни, че нямали финансови проблеми в семейството и са отказали тази привилегия. Въпреки че държавата не присъдила на Алла очакваната пенсия за заслуги, през годините тя натрупала солидно състояние от частните си концерти в Русия и света, не толкова от продажбата на плочи, дискове и касетки.
Според „Форбс“ общото финансово състояние на певицата възлиза на около 100 милиона долара. Двойката Пугачова – Галкин, която е заедно от 2011 г., през септември 2013 г. се сдоби с близнаци – момченце и момиченце, които носят имената Хари и Елизавет. Бебетата бяха износени от сурогатна майка. Руската примадона има и дъщеря от първия си брак с актьора Миколас Орбакас – 47-годишната естрадна певица и актриса Кристина Орбакайте.Детето чудо Крисия претърпя инцидент! Талантливата певица сама пусна СНИМКИ в ИнстаграмДетето чудо Крисия Тодорова е претърпяла инцидент. Това става ясно от снимки, които талантливото мом…Nov 18 2018skafeto.com


loading...