Орлин Горанов и Марги Хранова

Музикалните титани Марги Хранова и Орлин Горанов ще пеят на една сцена с децата на Благоевград. Събитието ще се проведе на 25 февруари в зала „Пейо Яворов” от 19:00 ч., а интересът към него с всеки изминал ден става все по-голям, издават организаторите, пише show.blitz.bg. Заради мащабната акция и желанието на почти всички жители на града да присъстват на съвместната продукция на Марги Хранова, Орлин Горанов и децата на Благоевград пък, собствениците на култови барове в града вече се тюхкат, че в този ден оборотът им ще бъде минусов. „Марги и Орлин започват в 19 ч., но обещават купонът да продължи до малките часове, така че градът ще празнува дълго”, загатват още отсега от екипа на събитието, без да издават какви музикални изненади са подготвили музикалните ни легенди.
Барове в Благоевград на минус заради Марги Хранова и Орлин ГорановГерманка иска да разведе Орлин Горанов: Казали на жена му, че има извънбрачно детеГерманка искала да разведе Орлин Горанов и съпругата му Валя, става ясно от думите на певеца, който …Nov 23 2018skafeto.com

Концертът ще премине под мотото „Обичам българската музика” и ще представи едни от вечните български хитове на музикалните легенди Маргарита Хранова и Орлин Горанов.
Ще бъдат изпети още и любими филмови песни за жителите и гостите на Благоевград, за почитателите на златните хитове.
Участие в представлението ще вземат още и вокално студио „Фа диез” и ученици от НХГ „Св. св. Кирил и Методий” с ръководител Христина Палева.
На сцената ще се качи и оркестърът на Държавната опера – Бургас с диригент Левон Манукян. Идеята, сценарият и мултимедията са по идея на Юлия Манукян. На пианото пък ще застане Ивелин Дуков, а ударните са за Даниел Желев.Естрадната звезда Орлин Горанов ни изправи косите: С Кристина Димитрова се разминахме с атентат!„С Кристина Димитрова и Иван Тенев пропътувахме заедно хиляди километри в България и в чужбина, спод…Nov 7 2018skafeto.com


loading...