https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Вижте непременно това видео – просто чувстваме, че ще ви хареса. На импозантната сцена на шоуто „Великобритания търси таланти“ се появяват 13-годишно девойче с дълги плитки и одухотворено лице и …. нейният баща! Журито е меко казано изненадано, но – както винаги – е благоразположено към този така необичаен певчески дует. Приятели и публика чакат със затаен дъх да чуят някоя от безбройните песни от обичайните за този тип шоута песни.Баща зададе въпроса на 4-годишната си дъщеря дали е съгласна да изпеят заедно една песен. Отговорът й е красноречив! (ВИДЕО)Музикален татко пее дует с не по-малко музикалната си 4-годишна дъщеричка, акомпанирайки си с китара…Feb 8 2017skafeto.com

Но бащата и дъщерята не се оказват поп-изпълнители. Когато почват да пеят, всички замират – та това е класическо оперно изпълнение – вижте видеото – и при това поднесено зашеметяващо брилянтно!

Сработени гласове, комбинирано с увереност и наслада от изпълнението. Публиката бясно аплодира, а журито е силно впечатлено – открита е нова талантлива двойка певци. Тук освен несъмнен генетически предаден талант следва да се има предвид и онази силна връзка, която съществува по принцип между бащите и техните дъщери, която е улеснила и е вдъхнала увереност на изпълнителите на този позабравен класически оперен жанр.