Васил Найденов не зачита роднините си от страна на баща си Михаил, който вече не е между живите. По същия начин игнорирал и своите двама братя и сестра от втория брак на татко си. Най-големият от тях – Жорж, бил тежко болен и прекарал част от живота си в психиатрично заведение, разказват близки до Найденов.
Жорж бил отличен ученик и работел в Киноцентъра, но изведнъж започнал необяснимо да губи зрението си. Лекарите му поставили страшната диагноза аденом на хипофизната жлеза и бил опериран по спешност. Полубратът на певеца напуснал болницата в състояние на почти пълна инвалидност, а за капак лек инсулт му докарал пареза на лявата част на тялото. Все пак успял да проходи след упорит труд, но винаги имал нужда от придружител, защото не виждал. Проблемите му обаче не спрели дотам и не след дълго му извадили голям камък от жлъчката.Големият Емил Димитров остава без музей: Ето какво провали тази чудесна инициатива на сина на легендарния певецЕмил Димитров-син се отказва от идеята да направи музей, посветен на легендарния си баща.
„С годинит…
Apr 16 2018skafeto.com

Получил усложнение – залепване на част от хранопровода за гръбначния стълб, което довело до проблеми с храненето. Въпреки това Жорж останал на пръв поглед със здрава физика, но парите, които получавал като инвалид, били крайно недостатъчни за храна и лекарства. Така полубратът на Васко Кеца тръгнал по лош път, започнал да проси, а после и да прави дребни кражби. Провиненията не му се разминали и го пратили в общежитието „Кремиковци“, където обаче направил пожар и бил настанен в лудницата в Ловеч.
Пуснали го и оттам, защото имал панически пристъпи и се прибрал при майка си в столичното им жилище. Към нея също не се държал добре и веднъж й посегнал с гребло за сняг, а от удара тя останала с изкривени стави на палците на ръцете.

Мащехата на естрадния певец не го обвинявала, че не им помагал финансово, въпреки че е сред най-богатите изпълнители у нас. Тя смятала, че не им е длъжен с нищо, защото навремето се омъжила за баща му само месец, след като той получил развод от майката на Кеца. После лелята и бабата на Васил му забранили да контактува с тях, но въпреки това той пристъпил думите им.
Когато майка му Маргарита издъхнала, той бил още в казармата. Пуснали го в отпуск и отишъл да каже на татко си. Тогава ги поканил на опелото, но баба му ги изгонила. Във времето осъществил връзка само със сестра си, която веднъж ходила на негов концерт, но пътищата им пак се разделили, а с болния си брат никога не били разговаряли очи в очи.
Източник retro.bgОрлин Горанов не сяда на масата без тази салата! Екстра е и лятото, и зимата, и с вино, и с ракия, казва големият певецЕдин от най-обичаните естрадни певци на България – Орлин Горанов, си пада и кулинар. Обича да се вър…Aug 31 2017skafeto.com


loading...