Любимецът на няколко поколения българи Васил Найденов даде откровено интервю за предаването „На кафе”, в което впечатли с мъдри мисли.
На първия въпрос към него – възприема ли се голям човек, Васко отговори по следния начин:
„Никога. Години наред Партията ни учеше да бъдем „На всеки километър”, и общо взето от една страна това беше кофти, но от друга страна пък, дето вика Стоянка Мутафова, се сраснахме със сцената, и малко или много човек става профешънъл.”,
Последва въпрос – защо всички искат да са №1 и много се плашат да са №2, толкова ли е ужасяваща идеята да не си първи?
”Една много известна наша певица, да не кажа от най—най известните, каза, че там не се знае кой е по номер 1.Веско Маринов дебелее от любовни баклавички: Певецът си избира жени кулинарки, обича да похапва обилноВеселин Маринов е олицетворение на великата фраза, че любовта на мъжа минава през стомаха му.
Много …
Oct 19 2018skafeto.com

Колкото да се стараеш медийно, колкото и да имаш билбордове, колкото и да ходиш по червени килими, колкото и да спиш с хора и депутати, и да ти плащат кой ли не, бил съм зад Лили Иванова и съм чувал „наш”то Лили”, ти трябва да си нашия Апостол Карамитев.”, отговори Васил.
Запитан в какво не му е вървяло в живота, Найденов каза: „Никога не ми е било лесно, ако трябва да услужа на някой. Мога да направя чудеса. Обичам да правя услуги, ако ми поискаш услуга, до президента ще те закарам.
Аз съм човек, който не съм свикнал да се моля, нито съм бил политически ангажиран с някой, за да изкарам някои дивиденти. Така че общо взето, съм вървял съм по най-трудния път, но така съм по-независим.”Големият Емил Димитров остава без музей: Ето какво провали тази чудесна инициатива на сина на легендарния певецЕмил Димитров-син се отказва от идеята да направи музей, посветен на легендарния си баща.
„С годинит…
Apr 16 2018skafeto.com


loading...