Веселин Маринов сватба

Веселин Маринов се подготвял за сватба №4, издават негови приближени. Този път обаче нямало да се венчае той, а да бъде булка за втори път, се готвела единствената му дъщеря Йоана.Изненада: Веско Маринов работи за РачковНационалният любимец Веселин Маринов работи за Димитър Рачков!Мария Игнатова си изнесе багажа от дом…Apr 5 2019skafeto.com

Това бил единственият лъч светлина за близкия приятел на разжалвания от всички постове в ГЕРБ Цветан Цветанов, който подаде оставка, съобщава „Ретро“. Естрадният бард с ранима душа бил в депресия, след като премиерът Борисов каза, че не иска вече Веско Маринов да му пее на кампаниите на ГЕРБ.
Веско Маринов вдига сватба: Омъжва повторно зарязаната си от прочут лекар дъщеря

От известно време насам наследничката на трубадура от Полски Тръмбеш Йоана имала до себе си нов мъж. Кандидат-зетят на Маринов се казва Евгени, бил родом от Враца и имал солидно образование, досущ като първия мъж на щерка му. Въпреки че зарязаната от бившия си съпруг Йоана се обезверила в брака за известно време, новият й любим й върнал желанието да се види пак като изящна булка. Баща й също я подкрепял пак да подпише, макар самият той неведнъж да си е патил в това отношение.

Естрадният певец има две официални сватби, а в момента живее на семейни начала с приятелката си Веселина. Като нищо баща и дъщеря да минели едновременно под олтара, тъй като любимата на Маринов също искала най-после двамата да узаконят връзката си.

От друга страна, бившият зет на изпълнителя на „Горчиво вино“ отдавна се отърси от скандалния развод с щерка му, продължи напред, намери си друга жена, с която свиха семейно гнездо и вече имат дете. Преди 2 години д-р Станимир Сираков, който е един от доайените на УМБАЛ „Свети Иван Рилски“, се прочу с уникалната мозъчна операция, с която спаси живота на 10-годишно момиченце, страдащо от хидроцефалия. Покрай медийната шумотевица около медицинското му постижение се разбра, че той вече не живее под един покрив с дъщерята на Веско.

Тогава певецът запази мълчание и не поздрави доскорошния си зет за подвига, а само призна, че Йоана е била наранената страна и не желае тя да бъде разпъвана на кръст, а да продължи живота си спокойно. Лошият опит със зет №1 не повлиял на певеца по отношение на новия любим на дъщеря му и той го приел с отворено сърце. Вече дори напирал да става дядо и непрекъснато намеквал на младите да действат за наследници, но те все още се радвали на романтиката във връзката и не бързали с родителството.Нели Рангелова във война с Веско МариновНова война пламна в музикалните среди, а главните действащи лица са много популярни имена от сцената…May 19 2019skafeto.com


loading...