Веско Маринов

Веселин Маринов отново е сам, след като окончателно прекрати отношения с любовницата си Веселина Пеева, пише „Телеграф“, цитиран от show.blitz.bg. Сервитьорката от Добрич, с която естрадният изпълнител имаше бурна връзка през последните четири години, вече е затворена страница за него.Нели Рангелова във война с Веско МариновНова война пламна в музикалните среди, а главните действащи лица са много популярни имена от сцената…May 19 2019skafeto.com

Певецът все още се въздържа да дава публично обяснения за раздялата, но най-вероятно част от причината е и силно накърненият му имидж, откакто е с напористата дама.

„Няма да влизам в обяснения, защото ще стане по-лошо. Не ме интересува какво се пише и се говори“, с тези думи естрадният трубадур бе коментирал преди време, че има връзка с 42-годишната блондинка, която заряза двете си деца и баща им заради него.

Явно това, че е разбил едно семейство, както не спря да се пише през последните години, е натежало в душата на Веско Маринов, който и без това не за първи път си пати от грешни любови.

Припомняме, че преди осем години изпълнителят на „Горчиво вино“ се разведе с Цветанка Господинова, която пък миналата година пристана на виден политик и общественик от Благоевград.

Това е втори развод за Маринов след брака му с Мария Маринова, за която се знае, че допреди две години работеше като главен експерт в дирекция „Протокол“ в администрацията на президента.Изненада: Веско Маринов работи за РачковНационалният любимец Веселин Маринов работи за Димитър Рачков!Мария Игнатова си изнесе багажа от дом…Apr 5 2019skafeto.com


loading...