https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

В българската естрадна музика има редица произведения, които спокойно можем да определим като шедьоври. Музиката е емблематична тогава, когато тя достига до душите и сърцата на поколения хора. А песента „Изповед“ на Йорданка Христова е точно такава. Всички знаем думите на припева на тази страхотна песен и всеки от наас си е припявал заедно със забележителния глас на Йорданка Христова.

Такъв тип песни се отличават от останалите и с още нещо – зарядът, който носят. Когато една песен изразява любов, тя се посреща с любов. Същото е и в отношенията между хората: „Каквото повикало, такова се обадило“. Когато подходим с внимание и любов, ни отвръщат с такава.

Неслучайно в края на видеото певицата се обръща към публиката с думите: „Обичам ви, защото ме обичате!“. Именно от това е породено и желанието да продължава да пее.Този ангелски глас развълнува цяла България! Тази невероятна българска песен трябва да се чуе от всички! (ВИДЕО)Все по-често се забелязва отчетливо повишен интерес у младите хора към автентичната българска музика…Mar 8 2017skafeto.com

Страхотно е, че имаме такива красиви песни в историята си. Важно е, да си ги припомняме и да не забравяме големите гласове на държавата ни. Такива хора ни прославят и по света и помагат за хубавото отношение на другите към нас и нашето собствено към другите. Музиката ни сближава и трябва да я ценим.

Поздрав за всички с този незабравим дует! Автентична българска песен, която пали кръвта и… (ВИДЕО)Един чудесен поздрав за всички българи с тази хубава песен е чудесен завършек на седмицата, в която …Mar 5 2017skafeto.com