Георги Христов

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Естрадният певец Георги Христов често изпада в изолация и депресии. Според негови близки, това в голяма степен се дължи на острия му език и навика да казва това, което мисли, без да се съобразява дори с близките и приятелите си.

Острият език на Георги Христов затри голяма част от дългогодишните му приятелства, пише show.blitz.bg. Хора от обкръжението му издават, че е почти невъзможно да се задържиш покрай него дълго време. Останаха му малко верни приятели, но сега е подкарал и тях с откровения.Деси Радева спасява Георги Христов: Първата ни дама с инициатива, вади го от депресиятаДесислава Радева се е заела да извади Георги Христов от налегналата го депресия и да го върне отново…Dec 14 2018skafeto.com

Певицата Катя Близнакова е все още в приятелския кръг на големия певец. Двамата често се събират в компания, а обикновено веселбите им завършват с много изпит алкохол и бурни скандали.
Наскоро изпълнителката на „Лиляно моме“ решила да промени драстично визията си. Отишла на фризьор и поискала да я подстрижат много късо, като момче. И въпреки че тя се харесала, била покрусена от гнева на добрия си приятел Жоро Христов.

„Как можа да се подстрижеш, ужасно ти е. Лицето ти е топчесто, а сега се показва и дебелата ти гуша“, ръсел обида след обида той. Насреща му Катя го посрещнала със заразяващата си усмивка и грам не му се разсърдила. „Дебела съм, какво да направя“, успяла да прошепне тя.
Запознати с буйния нрав на Жоро издават, че в момента е запазил единствено приятелства с тези, които не му задирят и подминават обидите с лека ръка.

Освен Катя, той е много близък с още една певица – Нели Рангелова, която също е над нещата и не се връзва на грозни подмятания.
Преди години в обкръжението му бяха още дует „Ритон“ и Кичка Бодурова, но заради болезнените откровения на изпълнителя на „Черно и бяло“ те му биха шута и вече не общуват с него.Георги Христов даде рецептата за любимия си аламинут. Става за нула време, а е толкова вкусноЕдин от най-обичаните певци на България Георги Христов си признава чистосърдечно, че няма много врем…Jun 1 2017skafeto.com


loading...