Забавно, а може би подигравателно клипче се завъртя в мрежата как свекървата и зълвата на Мария Илиева изпълняват нейния хит с Графа „Чуваш ли ме“, съобщава „България днес“.
Двете дами пеят с пълно гърло рефрена „Помниш ли името ми, пазиш ли номера ми, още ли искаш от мен да ме чуеш, да ме видиш?“.
Сестрата и майката на Георги, от когото Мария роди момче, дори имат хореография и танц към парчето и през цялото време се заливат от смях. Мъжки кикот се чува зад кадър, но не става ясно дали това е бащата на Георги или самият Михайлов, влязъл в ролята на оператор.Мария Илиева изживя най-голямата радост: Фамилията и приятелите й сипят благодарности и вдигат почерпки (СНИМКА)Поп певицата Мария Илиева стана майка за първи път. Тя роди син, когото кръсти Александър. Момченцет…Jan 26 2018skafeto.com

Много от последователите на Мария Илиева в Инстаграм приеха видеото като откровена подигравка с БГ поп иконата, особено след като Георги категорично отказа да застане официално като половинка до майката на детето си, а тя постоянно отклонява темата за отношенията им пред медиите.
Странно е, че семейството на Георги по никакъв начин не показва загриженост към бебето –Александър. От профила на сестрата Виктория се виждат множество снимки на деца, но на нито един кадър не присъства племенникът, коментират в социалните мрежи последователи и фенове на Мария Илиева.Нели Рангелова разкри голямата си тайна: Сънищата ми са пророчески, като истинска Дева понякога яхвам метлатаЕдна от най-популярните ни певици – Нели Рангелова е завършила Държавната консерватория заедно с Гео…Jul 2 2018skafeto.com

loading...