Вижте как се изнася концерт от улични музиканти в чакалнята на ж.п. гара – там винаги ще се намерят достатъчно пътници, любители на джазовата музика! Тази музика, изпълнена с вдъхновение и майсторство, е в състояние да превърне досадното чакане на влака в свръх позитивно емоционално изживяване! Нужно е само едно старичко пиано и ентусиазирани изпълнители. Такива в случая са двама мъже – съответно на 45 и 55 години – очевидно прекрасни пианисти, които свирят на „две ръце“ и млада жена на около 35 години, която изпълнява ролята на барабанист.Работник реши да седне зад пианото на гарата. Когато натисна клавишите, хората го гледаха с отворена уста! (ВИДЕО)Лудешки джазов ритъм повишава рязко настроението в чакалнята на неголяма гара. Но вижте от видеото к…Apr 19 2017skafeto.com

Но вижте само как я изпълнява – на колене удря с палките по плочките или по пейката, на която седят партньорите й, като при това се получава прекрасен акомпанимент!

Действително изумителна импровизация, но майсторска! За триото изпълнители не може да се каже, че са любители, а как са попаднали на това място, а не, например, в някой нощен клуб или локал – това е друга работа! Можем само да гадаем. Във всеки случай, изпълнението им е завладяващо непосредствено и не може да не „напълни“ душите! Със сигурност вие сте на същото мнение и сте се насладили на джаза!


loading...