Детето чудо Крисия Тодорова е претърпяла инцидент. Това става ясно от снимки, които талантливото момиче пусна в социалната мрежа.
От качените кадри в „Инстаграм“ става ясно, че единият от пръстите на дясната й ръка е счупен или пресрещнат. На фотосите Крисия е с превръзка, но това по никакъв начин не я смущава, съобщава агенция „Блиц“.
Тя позира пременена в мрежеста рокля, но не става ясно кой стои зад обектива на камерата. Мистерия остава и какво точно се е случило с певицата, че да се налага да ходи превързана.
От известно време талантливото момиче живее в София и учи в Националното музикално училище „Любомир Пипков“. Свободното й време доста намалява, а тя решена да се отдаде на музиката и да загърби всички любовни тръпки, докато не завърши.
Детето чудо Крисия претърпя инцидент! Талантливата певица сама пусна СНИМКИ в Инстаграм
Детето чудо Крисия претърпя инцидент! Талантливата певица сама пусна СНИМКИ в ИнстаграмТалантливата певица Крисия изплака голямата си болка: Тъжно ми е за Слави ТрифоновКрисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна в семейството на Марин Тодоров и Ангелина Попова. Живее в…Jul 26 2018skafeto.com

Докато връстничките й си слагат хиалурон в устните и свалят момчета в Интернет, любимката на цяла България — Крисия Тодорова се е отдала на ученето и музиката, пише „Телеграф“.
14-годишната тийнейджърка е истински пример за подражание, тъй като учи упорито и въобще не си губи времето с висене по заведения или в социалните мрежи.
А причината Крисия да не върви по стъпките на Сузанита и Ивон Динева е тривиална. Момичето е затрупано с ангажименти и няма никаква свободна минута.

От два месеца талантливата изпълнителка живее в София, след като беше приета да учи в Националното музикално училище „Любомир Пипков”. Задачите й са се увеличили многократно, а свободното време все повече намалява.
Крисия поотрасна и момчетата вече проявяват внимание към нея, но тя се държи дистанцирано. Младото момиче е истинска романтичка и вярва, че когато порасне, ще срещне голямата любов.
А дотогава не смята да обръща внимание на момчетата, които не спират да й пишат в личните й профили, обяснявайки й се в любов.Слави Трифонов прибрал 1 милион лева от Крисия: Стана ясна причината за раздялата на детето чудо и ДългияРаботните отношения на Слави Трифонов с неговата любимка Крисия Тодорова приключиха. Дългия вече не …Jun 4 2018skafeto.com

loading...