https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Детето чудо Крисия буквално се къпе в разкош. Малката красавица се радва на СПА и релаксиращи масажи в един от най-хубавите и скъпи хотели в сърцето на Велинград.
Сайтът jenata.blitz.bg вече показа как Моника Валериева посрещна Нова година. Красавицата успя да шокира всички със снимка на задните си части и предизвика огромен спор. Разкрихме ви и каква мръснишка снимка се появи в социалните мрежи минути преди полунощ на 31-и декември от снахата на Маги Халваджипн.
Сега ще ви разкрием малко повече за последния ден от старата и първия ден от новата година на Крисия Тодорова. Малкото момиче, което прослави страната ни с чудния си глас и беше на косъм да се окичи с победата на детския конкурс „Евровизия”.Талантливата Крисия разцъфна след раздялата със Слави Трифонов: Не е за вярване какво направи! (СНИМКА)Талантливото дете Крисия Тодорова нарисува първата си картина, която ще продаде на благотворителен т…Nov 22 2018skafeto.com

Детето чудо е посрещнала Нова година цялата пременена в черно, но и много щастлива. Тя е посрещнала 2019-а в един от най-скъпите и елитни хотели във Велинград. Нощувката там е около 300 лева на вечер. Имайки предвид обаче, че в пакета на Тодорова нощувките са били повече, а нищо чудно в цената да е бил включена и тържествена програма, както и вечеря, не ни се мисли какви луди пари е дала тя.
Тодорова най-вероятно е със семейството си, въпреки че те не присъстват на нито една нейна снимка от вечерта в социалните мрежи. На кадрите Крисия се смее, кифлее, издувайки устни напред и даже позира горещ минерален басейн сред природата.Талантливата певица Крисия изплака голямата си болка: Тъжно ми е за Слави ТрифоновКрисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна в семейството на Марин Тодоров и Ангелина Попова. Живее в…Jul 26 2018skafeto.com