Грахич и Трифонов

„Не пея песни на Ку-ку бенд“, това приза пред вестник „България днес“ певицата Цветелина Грахич.
Причината е, че Слави категорично е забранил на бившата си певица да изпълнява негови парчета. Дългия не искал Грахич да трупа пари и слава на негов гръб. Самата певица избягва да коментира отношенията си с бившия си шеф. Тя сама си тръгна от шоуто с намерението да гради самостоятелна кариера. Споделя, че е запазила добри отношения с бившите си колеги, но имала нужда от развитие. Заради постоянните репетиции около предаването имала и проблеми с приятеля си Кристиян.
Интересно е, че Слави е забранил на Грахич да пее песните му, а в същото време Преслава може да ги изпълнява.Високо напрежение: Маги Халваджиян обиди жестоко Слави ТрифоновКолкото си по-малък, толкова повече ликуваш и злорадстваш. Така Маги Халваджиян коментира скеч в „Шо…Feb 10 2019skafeto.com

Междувременно стана ясно, че композиторът Стефан Димитров ще събере на една сцена двама известни музиканти, които не питаят особено топли чувства един към друг – Васил Найденов и Слави Трифонов. Кеца и Дългия ще бъдат част от гостите, които ще пеят на юбилейния концерт на популярния композитор и пианист на 10 април в зала 1 на НДК. Според запознати Стефан Димитров е решил да си направи майтап и да сложи в една гримьорна съпругата си Богдана Карадочева, Васил Найденов и Дългия.
„Стефане, идвам, дай ми покана“, изрази желание да посети концерта на добрия си приятел и Слави Трифонов, който беше поканил композитора в шоуто си.
Повод за купона на Димитров е рожденият му ден – 28 май, когато ще навърши 70 години.
Музикалната „война“, в която двамата таланти – Кеца и Дългия, живеят с емблематична и е от над 15 години.

Найденов никога не е криел неприязънта си към попфолка и смята, че тя започва именно от първите албуми на Слави Трифонов. „Иначе като музикант – да, много е добър, и той, и „Ку-ку бенд“, но спрямо обществото той го чалгализира“, смята Васко.
Изпълнителят на „Синева“ многократно е бил канен в „Шоуто на Слави“, но винаги е отказвал, тъй като смята, че то не е „неговата трибуна“. От своя страна екипът на Трифонов не си е позволявал да прави скечове с Васко. Това се случва само по времето на Виктор Калев, който единствен успешно е имитирал Кеца.
Сега обаче Стефан Димитров, който дълги години е добър приятел и с двамата, се е заел да ги сдобри, като ги качи на една сцена – Слави, „Ку-ку бенд“ и Васил Найденов. Освен любимите си БГ песни публиката ще чуе и Богдана Карадочева, „Тоника СВ“, Тони Димитрова, дует „Ритон“, братя Аргирови, Михаил Белчев, Кристина Димитрова, Прея, „Бон-бон“ и други.

Няколко поколения българи са израснали с хитовете на Димитров – „По първи петли“, „Остаряваме бавно“, „Дано“, „Безнадежден случаи“ и още много други. Първата му композиция „Пея, защото искам, ако не искате – не слушайте“ е създадена по стихове на Блага Димитрова. Дъщеря му Миряна е от първия му брак и е кръстена на поетесата Миряна Башева. По-късно Стефан се жени за естрадната певица Богдана Карадочева, с която са съученици и се познават от деца. В пети клас делят един чин в столичното 127-о училище, а 30 години по-късно стават гаджета и се женят. Стефан Димитров композира най-хубавите си песни за Богдана, а често двамата излизат и заедно на сцената като дует. Така ще бъде и на 10 април, като най-вероятно юбилярят ще се обясни в любов на житейската и дуетната си половинка.Слави Трифонов: Честит св. Валентин! Политиците ни ни любят и лашкат душманскатаСлави Трифонов взриви социалните мрежи с последния си пост. Повод за публикацията му във Фейсбук бях…Feb 14 2019skafeto.com


loading...