Крисия

„Липсва ми Слави! Липсват ми моментите и хората от екипа, с които имам прекрасни изживявания. Но реалността е такава, че аз съм ученичка и животът ми стана по-различен от преди.“
С тези думи талантливата певица Крисия разкри, че никак не й е леко по пътя, който е поела, напускайки родния Разград, пише в. „България днес“.
„Имаше момент, в който популярността беше на път да ми позамае главата, но всеки известен човек е минал през това. По-важното е, че бързо влязох в релси. Все пак, ако трябва да върна времето назад, не бих променила нищо“, споделя още Крисия, която е категорична, че най-добрите й приятели си остават, а тези – завистливите, вече не са част от живота й. „Изгубих хора, които преди съм смятала за приятели, но пък срещнах нови и това е съвсем естествено.Пълен обрат: Слави Трифонов се отказа от политическа кариераСлави Трифонов се е отказал засега да прави партия и да гради политическа кариера, пише „Уикенд”, по…Feb 8 2019skafeto.com

Тук в София живея сама, семейството ми рядко ме посещава, но това не е проблем. Аз знам какво искам и съм готова да го постигна“, амбицирана е малката певица.
В момента пред Крисия предстои да си намери танцова школа, в която да се запише, защото обожава танците и много й липсват заниманията с тях в Разград. „Освен това ми беше много тъжно за моята учителка по солфеж – Свилена, и с нея трудно се разделих, но новата ми учителка – г-жа Маринкова, не е по-лоша от нея и тя ми е приятел. Все пак харесва ми да съм самостоятелна, колкото и да ми е трудно сама. Опитвам да се справям, защото знам, че колкото по-бързо свикна с това, ще ми е по-лесно и занапред“, мъдро разсъждава тийнейджърката.

Колкото до материала, който изучава за нейния седми клас, Крисия е категорична: „Ако можех, бих премахнала учебниците и бих въвела електронни.
И материалът трябва да е интересно поднесен, а не да ни е скучно и да се чудя как да си обясня сама нещата“, смята певицата.
В началото майката й искала да дойде и да й помага, защото се притеснявала как ще й се отрази на детската психика столицата и дали ще издържи на темпото, но после се отказала. „Връзката с майка ми е много силна и затова не ме е страх от нищо. Родителите ми така ме учиха – да гледам оптимистично на живота. В крайна сметка все някога ще се наложи да почна да живея сама“, зряло споделя Крисия.Слави Трифонов: Аз съм „гологлав лешояд“, освен това съм и рептил„Колко още дела из цялата страна се водят в момента от хора на власт срещу обикновени граждани? А за…Jan 24 2019skafeto.com


loading...