Лили Иванова

Лили Иванова излезе да пее в сряда вечерта на сцената на Народния театър за връчването на театралните награди „Икар“ в наистина изумителен вид, пише Lupa.bg. Естрадната икона бе избрала за изявата си изцяло черен тоалет, който обаче не й стоеше особено добре и навяваше мрачни асоциации с Дракула.
Лили Иванова в изумителен тоалет на наградите "Икар" (снимки)

Лили, която през април официално ще стане на достолепните 80 години, е добавила няколко килограма към иначе дребната си фигура. А някои сравниха прическата й с тази на великата Стоянка Мутафова, или по-скоро на дъщеря й Муки…
В Международния ден на театъра Лили Иванова се появи на сцената сякаш от отвъдното – подвижна платформа я качи от дълбините на сцената.
Лили Иванова в изумителен тоалет на наградите "Икар" (снимки)Лили Иванова обяви новината, която всички чакаха с нетърпениеДа се поклони пред аплодисментите на феновете си от цяла България – това отново очаква Лили Иванова …Feb 11 2019skafeto.com

За първи път в историята на театралните награди „Икар“ певицата представи и най-новата си песен “Главна роля”. Тя е по музика на Артур Надосян, текст на Иван Тенев и аранжимент на Ангел Дюлгеров.

И тъй като примата се задържа доста дълго на сцената, след като изпълни песента си и продължително се покланяше, извисяваше ръце нагоре, демонстрирайки този жест нейна запазена марка или пък раздаваше въздушни целувки на почитателите си театрали, се наложи режисьорът Стоян Радев дискретно да я хване за ръка и да я изведе от сцената.

Малко по-късно примата отново се появи, за да получи специална награда „Икар“ на Съюза на артистите за изключителен принос към българската култура и музика. Призът й бе връчен от един от спонсорите на наградите – шефа на популярната компания „Минстрой“ Николай Вълканов. Да я поздрави, на сцената излезе и актьорът и водещ на церемонията Александър Кадиев.

Тъй като певицата попита водещия дали да остане на сцената след анонса му, че след малко там ще излезе столичният кмет Йорданка Фандъкова, Кадиев отговори шеговито: “Моля, правете каквото желаете. Не се е родил някой, който да ви се бърка.“ А Фандъкова подари любимото цвете на примата – орхидея.

Не знам дали заслужавам тази статуетка„, каза развълнувана Лили Иванова под бурните аплодисменти на публиката, част от която стана на крака. Тя благодари за отношението към нея на Съюза на артистите в България, на кмета Йорданка Фандъкова и на председателя на САБ Христо Мутафчиев.

„За мен е чест да бъда на тази сцена и то точно пред такива изключителни артисти. Искам да ви пожелая здраве, щастие и много успехи“, каза естрадната прима.
Лили Иванова се появи за трети път на сцената на Народния театър и в края на тържествената церемония, само че този път виртуално – на специална видео стена, беше излъчен нейният клип към песента й „Икар“, заснет преди няколко години.Обрат: Врачки отлагат албума на Лили Иванова за 2020 годинаВрачки отложиха новия албум на Лили Иванова за 2020 г., след като примата направила консултация с ня…Mar 19 2019skafeto.com


loading...