Попфолк певицата Луна

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Попфолк певицата Луна гостува в предаването „Папараци“, където за първи път разкри подробности около личния си живот, който винаги е държала в тайна.Бившият на фолкпевицата Владимир: Кали ми изневери„Причината да се разделим с Кали е изневяра от нейна страна. Тя имаше връзка с друг мъж преди нашата…Mar 27 2019skafeto.com

„Приятелят ми е много богат, но това ми пречи„, призна Луна пред Венета Райкова и допълни: „Аз отдавна съм над материалното, то не ме интересува„.

Русокосата певица сподели също, че се е посветила на духовния живот и често пътува до Австралия, тъй като там се чувства най-пълноценна и щастлива. Тя се опитва да избяга от всички стереотипи на обществото, като отрича браковете, скъпите имоти и вещи, и дори храненето.

Аз ям едва няколко пъти седмично. Не вярвам в това, че трябва всички жени, мъже и деца да се храним по 3 пъти на ден“.

По повод бягството от материалното, Луна разказа, че си е направила социален експеримент с последния си клип, за който не е платила и стотинка, пише вестник „Труд“. Тя твърди, че това не е оказало влияние върху песента и феновете й са я приели много добре.

Луна не желае да сключва брак, но няма против да е в отворена връзка, където и двамата партньори имат пълна свобода. Кой обаче е мъжът до нея в момента, тя не пожела да разкрие.Фен се побърка по белег на фолк дивата МарияГоляма част от широката общественост припадат по миньончето Мария, която е една от най-дългогодишнит…Mar 2 2019skafeto.com


loading...