Бившият на Мария Илиева

Мария Илиева поднася изненада до изненада и този път тя се случи на сцената на „Гласът на България” по bTV по време на оспорваните музикални дуели, пише show.blitz.bg. Поп певицата се появи най-неочаквано като помощник-треньор в отбора на Графа, за да му даде едно рамо по време на репетициите на два от талантите му преди битките между талантите на сцената. Мария обаче направо втрещи с визията си, още щом прекрачи прага на залата.
Звездата бе заложила на висока конска опашка, атрактивен тоалет и прекомерен макиаж. Очаквано видът й провокира зевзеци в социалните мрежи, които веднага откриха прилика с венецуелската звезда от близкото минало Корайма Торес.Мария Илиева откровена до болка: Не очаквах, че ще гледам сама сина си„С бащата на Александър не се случиха плановете, които имахме. Не очаквах, че ще трябва да отглеждам…Apr 3 2019skafeto.com

Вярваме, добре си спомняте, Корайма беше сензация у нас с ролята си на Касандра от едноименния латино сериал. Дали заради майчинството или защото има нужда от такава себеизява, но в последните години Мария Илиева наистина го докарва на вид като героиня на сапунка с цялата палитра от атрибути, на които залага.
„Много красив глас има Атанас, аз веднага бих купила негов запис”, откровена бе поп певицата за един от талантите в отбора на Графа след първата репетиция. И добави:
Мария Илиева втрещи с визия: Заприлича на Корайма Торес (снимки)
Мария Илиева втрещи с визия: Заприлича на Корайма Торес (снимки)

„И двамата трябва да работят много и върху вокалното изпълнение, и върху емоционалното си присъствие. Но ако се справят, това ще бъде битката на битките в отбора на Влади”.
В снощния епизод от „Гласът на България” Деница и Атанас оправдаха прогнозата на Мария Илиева и взривиха публиката с кавър на най-известното парче на Шиниъд О‘Конър. Графа обаче, избра напред да продължи стругаря от Бургас, но колежката му Камелия поднесе изненадата, като върна Деница в играта, използвайки правото си на кражба.400 000 лева потушават любовната мъка на Мария ИлиеваПопулярната певица Мария Илиева изживя истински шок в личния си живот, след като изненадващо се разд…Apr 16 2019skafeto.com

loading...