Милко Калайджиев

Попфолк ветеранът Милко Калайджиев, който наскоро отпразнува своята 67-годишнина, живее с 22 години по-млада от него жена. Втората съпруга на звездата от „Като две капки вода“ се казва Маргарита и тя е официалната му половинка от почти 30 години, но след жестока семейна битка.
Неотдавна Милко се оплака, че родителите на половинката му го приели много трудно, разказва „Ретро“. „Едни толкова консервативни хора, възпитани строго патриархално, трудно допуснаха до единственото си дете разведен мъж“, обяснява чалга иконата.
Малцина знаят, че зад гърба си той има един разтрогнат брак, както и по-голям син, за когото не обича да говори.Нов тотален хит запали мрежата: Наско Ментата възпя и Шушанките и се разпищоли с Милко Калайджиев (ПИКАНТНИ СНИМКИ)Шушана вече не е сама!
Има си женска компания от палави момичета, които носят гордото название „Шуша…
Jul 27 2018skafeto.com

Злите езици разказват, че Маргарита се запознала с него, докато пеела в столично заведение. Имала желанието да пробие в музикалните среди и именно това била причината 22 години по-младата от Калайджиев девойка да му обърне внимание. Първоначално за него всичко било една авантюра, но когато му съобщила, че ще имат близнаци, джентълменът поканил половинката си да живеят заедно.
При стеклите се обстоятелства родителите на момичето настръхнали от ужас заради факта, че бащата на внуците им е почти техен набор. Пред медиите Маргарита заяви, че роднините стояли настрана от него дори когато се появили близнаците Алекс и Антонио. Помирението дошло едва когато станали на 2-3 годинки. За майката на децата си Милко споделя, че тя е по-строгата в семейството. За професионално развитие тя си избрала мъжка професия – митничар.

Преди време името й изплува с гръм и трясък в медийното пространство.
Шумният скандал се завихри покрай екшън, разиграл се преди години на митницата, след като два буса, претъпкани със стока, били спрени случайно от пътен полицай. Оказало се, че превозните средства са минали необезпокоявани през границата в смяната на съпругата на Калайджиев. На по-късен етап се появили подозрения, че половинката на „откривателя” на музикални таланти обслужвала интересите на митничарски бос с прякор Дебелия. Седмици след ареста делото срещу нея се прекратява, а „прибраната“ митничарка много скоро след това отново изпълнявала функциите си прилежно.Помните ли Мира, която изпя с Милко Калайджиев „Хей, малката“? Ето какъв бизнес е подхванала в момента (СНИМКА)Мира беше една от първите изпълнителки на компанията Пайнър. Безспорно най-големият ѝ хит беше песен…Nov 7 2017skafeto.com

loading...