Веско Маринов

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Веселин Маринов и любовницата му Веселина ще имат честта да се возят на борда на един от най-скъпите круизни кораби в света, при това без пари, съобщава агенция „Пик“. Естрадният трубадур бил поканен заедно с представителите на няколко български фолклорни ансамбъла на круиз по случай 111-ата годишнина от обявяването на независимостта на България. За пасажерите удоволствието да се качат на борда ще струва между 2500 и 3300 лева.
На патриотичното пътуване Веско поканил своята любима, с която дели едни завивки вече почти 2 години. Освен че двамата щели да се полюбуват на невероятната морска шир съвсем безплатно, Маринов щял да получи и колосален хонорар за участието си в нетипичния воаяж. Пътуването на певеца щяло да се състои от 19 до 27 септември 2019 г. на борда на кораба Costa Diadema, известен като Кралицата на Средиземно море.Веско Маринов дебелее от любовни баклавички: Певецът си избира жени кулинарки, обича да похапва обилноВеселин Маринов е олицетворение на великата фраза, че любовта на мъжа минава през стомаха му.
Много …
Oct 19 2018skafeto.com

Петзвездният лайнер, дълъг 306 м и широк 37 м, е с капацитет 5000 пътници (в 1862 каюти) и има 1250 души екипаж. Разполага с 3 басейна, кино 4D, триетажен театър, дискотека, 7 ресторанта, спортна зала, спа център и водна пързалка, които щели да бъдат непрекъснато както на негово разположение, така и на това на гостите, които решат да си купят билети за 9-дневната обиколка из Средиземно море.
Трубадурът от Полски Тръмбеш и възлюбената му щели да имат възможността да акостират и разгледат Рим и Чивитавекия, Савона с Монако, Марсилия, Барселона, Палма де Майорка и Сардиния. На борда на кораба щели да се проведат серия български специални събития. Към края на пътешествието по вода се планирала фолклорна гала вечер с народни танци и носии, а навръх Деня на независимостта 22 септември самият Маринов щял да изнесе своя рецитал.На седмото небе! Щастливият Веско Маринов е нацелил жената на живота си: Пълнея от любов!„Напълнях от любов, така е, когато човек е спокоен и щастлив.“ С тези думи завърши концерта си в Пом…Aug 31 2018skafeto.com