Цветелина Грахич

Решението на певицата Цветелина Грахич да се раздели със Слави Трифонов и да поеме към самостоятелна кариера вероятно ще се окаже катастрофално. Над главата на младата изпълнителка са надвиснали черни финансови облаци.

Бившата беквокалистка на Слави Цветелина Грахич изживява едни от най-трудниет периоди в живота си. Певицата е затънала до такава степен в борчове, че се чуди как да оправи положението, пише „Галерия”.
Босненката дължала крупни суми на близки и познати, които заемала за осъществяването на музикалните си проекти. Инвестициите обаче имали нулева възвращаемост и певицата дори нямала пари да си плати сметките.
На всичкото отгоре Грахич издържала и гаджето си Кристиян Шаламанов, който в момента не работел.Цветелина Грахич се съблече: Бившата певица на Слави Трифонов заприлича на скандалната СузанитаМного силикон, татуировки и провокативни снимки. Това е стратегията на бившата певица в „Шоуто на Сл…Oct 18 2018skafeto.com

Всъщност проблемите на Грахич са вече от няколко месеца насам, издават нейни близки и подозират, че красавицата може да се е забъркала с лихвари.
Това не е първият път, когато Грахич има финансови проблеми. Преди около година положението й също не било никак розово.
Тогава дори нейни познати издадоха, че тя е много унила, защото не разполага с достатъчно средтва, за да вдигне така мечтаната сватба с гаджето си. Така тържеството на двамата влюбени тогава се отложи за неопределен период от време. По всичко изглежда обаче, че ситуацията е все така сложна и към днешна дата, а певицата неведнъж е споделяла, че нe жeлae cĸpoмнo тъpжecтвo, а пищнa cвaтбa.Помните ли Цветелина Грахич? Босненката се раздели със Слави, за да прави соло кариера, в момента обаче изглежда страховито (СНИМКА)Помните ли босненката Цветелина Грахич? Бившата вече бек вокалистка на „Ку-ку бенд“ напусна „Шоуто н…Jan 5 2018skafeto.com

loading...