https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Знаете за особената връзка, която се установява между баща и дъщеря още от раждането на детето и която продължава и се задълбочава с годините. По правило, дори създала самостоятелно семейство и отглеждаща деца, дъщерята никога не изоставя вече възрастния си родител. Хората казват – „да имаш дъщеря, та да те гледа!“ Бащите много обичат своите дъщери, прекарват много време с тях, учат ги как да се справят с трудностите, съчетавайки красота, доброта и привързаност към семейството. Особено тържествено-трогателен е моментът, когато дъщерята се омъжва. Това ще установите и от видеото, където сватбеното тържество преминава през соло-танц между младоженката и нейния баща.Това хоро от българска сватба превзе нета! Всички са възхитени! Поклон пред таланта на тези хора! (ВИДЕО)Българските сватби са определено много весели и винаги са зрелищни. В тях има много смях, забавни ис…Apr 14 2017skafeto.com

Не може да не усетите силата на взаимната им обич, която те изразяват по време на бавния блус, който играят пред роднините и приятели.

Но – каква изненада – бащата и дъщерята са решили да сюрпризират гостите, прекъсвайки блуса и започвайки да танцуват серия от хитови мелодии. Започват с добилия бърза популярност в началото на 60-ге години на 20-я век „Twist“. После следват цяла серия от изпълнения на известни поп-музиканти, подвизавали се през миналия век. „За десерт“ има и самба! Пълен комплект, който завършва с класическо танго. И през цялото време танцуващите са „на ниво“, което е оценено с бурни аплодисменти от присъстващите. Трогателно оригинално представление, нали?