Предлагаме ви коментара на издателя Недялко Недялков за завършилия музикален конкурс „Евровизия“, който отново беше съпътстван от куп скандали и деликатни моменти.
„Евровизия“ е художествена еманация на „обединена“ Европа – меки китки, либерасти, бюрокрация, решения на тъмно, номенклатурно задкулисие, сговор на конюнктурата.
Тази година, съвсем в духа на „прогресивното“ време, лишиха Русия от участие във финала – сигурно заради Скрипал.
Снощи спечели една от най-гнусните песни, които съм слушал в живота си. Еврейски ерзац на Бьорк, виещо Маугли от неясен пол, което едва ли е захранило телесата си само с кашерни манджи.
Не мога да повярвам, че хората са изтрещели дотам, че да гласуват за някакво уродливо полусъщество, вдъхновяващо се – представете си!, от любимото ми движение на изкукали лесбийки и недо.бани стари моми „Me Too“.Имаме ли повод за надежда? Изключително оптимистична новина за българското парче на Евровизия подпали страстите на народа2 милиона гледания има „Bones“ в официалния канал на Евровизия 2018 в YouTube. Това е небивал досега…Mar 28 2018skafeto.com

Нормален не би гласувал за израелската „песен“, ясно е. Тук пак има много политика и целесъобразност.
Въпросът е защо изобщо БНТ харчи държавни пари за участие в тъпоумния „Ален мак“ за джендъри.
Че на всичко отгоре да ни представлява „супербългарското“ парче „Bones“ на Equinox? Сбириток от наркоманката Бергендорф и двама-трима клети полуафриканци. Музикален „Лудогорец“, но без милионите на Киро Домусчиев. Другия път направо да присъединят и Емил Джасим.
Какъвто и патриот да си по чужбина, няма да пуснеш есемес. Даже няма да пуснеш, точно ако си патриот.
Доядя ме и на мен самия, че изгледах цялото извращение, но така е, като доброволно затрихме националния си фестивал „Златният Орфей“ и сега вегетираме покрай европерверзиите.
*коментар на Недялко НЕДЯЛКОВ
Източник retro.bgИзбраха българската песен за Евровизия 2018, ето го парчето, за което ще стискаме палци през май (ВИДЕО)„Еquinox“ се казва групата, която ще представи България на конкурса Евровизия 2018. Тя беше специалн…Mar 12 2018skafeto.com

loading...